Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Бате-ГГ
Барса-ГГ и 3+
Бенфика-ГГ
Клуж-ГГ
Галатасарај-1
Јуве-ГГ и 3+
Шахтјор-2
Валенсиа-ГГ и 3+
1 тикет

БАТЕ-ГГ
Барса-2 и 3+
Галасарај-1
Јуве-ГГ и 3+
Шатјор-2
Валенсиа-ГГ
2 тикет

Кој ја има БАТЕ 1 нека си го клај јажето околу вратот :pos:

Ај кој знае нека пише за овој тип, X било кога,дали се мисли или во прво полувреме да биде нерешено или во второ(посебно).
:confused:

Кој ја има БАТЕ 1 нека си го клај јажето околу вратот :pos:

Онаа народната, после битка сите се генерали (n)

Ај кој знае нека пише за овој тип, X било кога,дали се мисли или во прво полувреме да биде нерешено или во второ(посебно).
:confused:

Било кога, значи или прво да заврши нерешено или второ... Пример ако прво заврши нерешено ја имаш фатено без разлика на крајниот исход!

Онаа народната, после битка сите се генерали (n)

Било кога, значи или прво да заврши нерешено или второ... Пример ако прво заврши нерешено ја имаш фатено без разлика на крајниот исход!
Па ако не забележа јас ја имав Х било кога така да шегата се однесува и на мене ;)

Навивачки тип, на 20че е уплатено и да не излезе не ми е жал. :D

Ако си навивач ваљда треба да знаеш дека за Турција не отпатуваа Евра,Сколс,Фердинанд,Ван Перси,Руни,Гигс и голманот Де Геа.

bet365.com има многу подобри коефициенти од bwin и многу поголема понуда на спортови во живо, само нема толку интересни специјални игри како bwin (на пример во bwin има GG1пп во bet365 нема).

плус во бет365 минимален депозит е 5 евра и исплата е 10 евра, наспроти 10 евра депозит со 30 евра исплата од bwin, а и на бет365 можеш да направиш потврда на акунт со бројче од пасош, без скенирање и глупости.
Таму ме имаат заебано мене и не му депозитирам повеќе .. уплатив пари со Виза и не ми даваше да ги исплатам на визата туку преку трансакција во банка . А ми се јавија да ги потврдам податоците им пратив документи све и не ми даваја пак .. затоа повеќе кај нив НЕ !

Таму ме имаат заебано мене и не му депозитирам повеќе .. уплатив пари со Виза и не ми даваше да ги исплатам на визата туку преку трансакција во банка . А ми се јавија да ги потврдам податоците им пратив документи све и не ми даваја пак .. затоа повеќе кај нив НЕ !
мене ми имаат исплатено, последно денес стигнаа парите што ги побарав во неделата без проблем. само треба да го поминеш Know Your Customer, т.е. да ти стигне писмо на домашна адреса со код и да го внесеш кодот како и бројче од пасошот, од тоа полесно здравје, ти сигурно не си ги поминал двата процеси. инаку немам скенер и ме мрзи да им скенирам приватни срања на други обложувалници, оваа е ептен светска кладилница штом немораше тоа :)

пс. гледам други кладилници бараат освен скен од лична карта/пасош/возачка и скен од сметка од банка/сметка за струја/мобилен или некаква друга сметка на твое име. е сега да не знаеш од банка каква потврда треба да се вади за да се скенира плус нели на кирилица се сите тие работи ме чуди шт тие ќе разберат од тие пусти скенови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom