Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Минус кошеви.. тешка утакмица можи се да се случи. Многу се стари Далас за да играат со младиве Кливленд. Не те советувам да ја играш воопшто.

Мислам дека Шарлот - Мемфис ќе биде + кошеви според мене и најсигурен тип ми е од сите..
Уплатив
Далас да тепа во прво полувреме
Вашингтон + 7.5

Шо мислеш? :D

Ајде навивам за тебе, со среќа.
За Далас искрено врска неам, тешка утакмица многу ми е.
А добар старт на Вашинтон :)

Туку да си ги пишам типовите за утре.

Днипро 2 - Д.Киев киксна, и во супер позиција се за да му избегаат пак.
Интер 1 - Победа! само тоа треба да му биди битно,со победа на -2 се со Јуве
Сонгдал 1 - Сите ќе ја играат, и јас покусо да не останам
Лион 1 - Ако не ги тепа оние умренине, никош појче нема да го изиграм
Копенхаген 1 - Норцјаленд тепа.... мора да држи темпо.
Салзбург 1 - Исто така мора да ги победи умрениве за да држи темпо со другите.
Анжи 1 - Ради шо игра против отепан тим, иначе немаше шанси да го изиграм.-----------------------------------------

Регензбург 1 или 1х - Ради шо нема победено 5 со ред.
Мајорка 2 или х2 - Ради шо нема победено 6 со ред.
Палермо 2 или х2 - Ради шо две години очајно игра на гостински терен.
Тревизо 1 или 1х - Ради шо нема победено 5 со ред

-----------------------------------------------------------

Болоња - Палермо х2
Катанија - Киево 3+
Фиорентина - Аталанта т1 2+
Интер - Каљари 1
Сиена - Пескара гг3+
Удинезе - Парма т2 2+
Самдорија - Џенова 1 3+ / 2-1

Анжи 1 - Ради шо игра против отепан тим, иначе немаше шанси да го изиграм.-----------------------------------------
Не би го играл Анжи, знам против кого играат ама неможат нонстоп да победуваат (или се извлекуваат последна минута) , мал е коефициентот не вреди некако, не дале повеќе од два гола по утакмица гледам на резултати од доста одамна, плус денеска ми кобат фаворитите што кркамбар направија :)

Моја прогноза:

Интер 1 - разбирливо да се одработи киксот на Јуве
Лион 1 - дома играат, да играа гости немаше да бидам толку сигурен
Атлетико М. 2 - за да се одржат во чекор, плус Гранада не се баш способни за изненадување
Вердер GG - похрабрите би играле X или GG3+
Удинезе GG - последни 6 утакмици им се GG, а Парма примаат редовно по еден гол на утакмица)

Не би го играл Анжи, знам против кого играат ама неможат нонстоп да победуваат (или се извлекуваат последна минута) , мал е коефициентот не вреди некако, не дале повеќе од два гола по утакмица гледам на резултати од доста одамна, плус денеска ми кобат фаворитите што кркамбар направија :)

Моја прогноза:

Интер 1 - разбирливо да се одработи киксот на Јуве
Лион 1 - дома играат, да играа гости немаше да бидам толку сигурен
Атлетико М. 2 - за да се одржат во чекор, плус Гранада не се баш способни за изненадување
Вердер GG - похрабрите би играле X или GG3+
Удинезе GG - последни 6 утакмици им се GG, а Парма примаат редовно по еден гол на утакмица)

Ќе те послушам за ова, и јас се двоумам дали таа да биди или Вардар или Фулам 3+

Опа бато, браво. :D

Добро е конечно и јас по долго време да испаднам во плус од викендов :)

За малце и уште 15.000 ќе им земев да дадеше Манчестер гол и да испаднеше нерешено.. на ливче ги имав X заедно со Олимпијакос 0-2, Леверкузен 2-3 гола, Црвена Ѕвезда ГГ3+ и Милан X2ка сепак не се жалам таман е.

Што мислите Лион-Реимс ќе ја даде ГГ 2 коеф е во копачка ?

Вардар 1 , Шкендија 1 , Силекс 1 , Интер 1 . Лион 1

Еве и од мене некои предлози за утре.

Можда и ќе одиграм нешто од македонска лига.

LA Clippers - CHI Bulls Over 190.5 @ 1.83
CHA Bobcats - MEM Grizzlies -6.0 @ 1.90
SA Spurs - DEN Nuggets -3.5 @ 1.55

коеф. 5.39 (првите две ми се ептен сигурни некако, може и само тие две)

кратко објаснување - Клиперси се растураат од давање кошеви оваа сезона, им нема рамен плус од слободни фрлања се први мислам во НБА, а и Булси не се лоши

Мемфис прават партал, 7 победи по ред мислам имаат, ги тепаа ОКЦ и Мајами, а овие Бобкетс се трупови недоделкани годинава па ако победат, нека им е на чест

Денвер врска немаат на гости, не игра Дирк Новицки вечерва, а Спарсиве сигурно се изнервирани од поразот од Њу Јорк а им парираа цела утакмица.

среќно

:pos::pos::pos:

Да си ебиш векот, ме изнасмеа во 15 до 3 . Шо има врска ДЕНВЕР со тоа Дирк Новицки дека е повреден? :icon_lol:

пс.
Интер - 1
Лион - 1
Анжи - 1
Ферер - 1
4.7 коефицент од прилика . (може да се додаде и Бран - 1, 8коефицент )

Да влезеше Наполи (крв да серат), сите шо ќе ги фатев 4500 ќе ги ставев на овие, сега ќе правам комбинации нешто. :tapp:

И Сао Паоло би требало да биде добар банкер за утре.

Newcastle - Wellington GG за во 5 сабајле,кој рано рани две среќи граби :ROFLMAO:
и потоа Металург - Турново 0-2г/тр 1-0/1-1/0-1

Dali nekoj znae sto odlucuva vo Norveskata 1 liga dokolku 2 tima imaat ist broj na bodovi ? Gol razlika ili pak megjuseben duel? Ke ve zamolim za tocen odgovor ,mn mi e potreben ..Fala :)

Утре според мене попаметно е Саднес да се игра 2 отколку Согнал 1..сите ќе се исилат на Согнал, а Саднес играат против Алесунд каде утакмицата исто така не му треба иако игра на гостински терен...

Кога смо више кај норвежаните,што викате за,фредрикашт1 со молде,според мене ова е зицер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom