Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Франкфурт- Аугсбург т1
Ланели- Тнс 2
Матерсбург - Рапид 2
Осасуна-Малага 1
Серкл Бриж- Генк 1
квота: 1.7*1.55*2*3*3= 47.43

Од Чемпионшипов, кој ви се најсигурни за ГГ?
Кардиф.
Кажи фала после :LOL:
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 12:36 ---
Хаха , точен погодок , ама мислам една од овие две ке дојде. ;)
Па Ипсвич лани имаа премногу 1-2/2-1 а годинава не сум приметил за сега ... така да денеска по екоја цена што се вели Листер треба да вади победа, можно е да се врти!

Ставете куќа стан кола на оваа.
Изгледа ќе треба. ај што е 3 за 3 па и на домаќиниве им треба победа да останат во лигава.
Денес конечно КПР може да победи дома . :D

Изгледа ќе треба. ај што е 3 за 3 па и на домаќиниве им треба победа да останат во лигава .

Тоа е, утакмицава стана Public..утре за 200ден ќе ја пуштам 2ка и за 300 х2.

Франкфурт - Аугсбург 1
Хановер - Фрајбург 3+
Ман.Сити - А. Вила 1&3+
ВБА - Челзи ГГ&3+
Јувентус - Лацио 1&3+
Валениција - Еспањол 1
Норвич - Ман. Јунајтед 3+
Од Хеверле - Монс 3+
ПСЖ - Рен 1

Коеф. 104

Кај ги па јас најдовр Зенит :mad: 1-0 напуштена скоро 1 полувреме се играше :facepalm:

Кај ги па јас најдовр Зенит :mad: 1-0 напуштена скоро 1 полувреме се играше :facepalm:
Да не знаеш зошто е прекината и дали ќе продолжи.И јас ја имам на ливче
P.S. Eве зошто

Цц види ѓи бе селтик,ваму барса ја тепаат,а сеа не можат еден скапан тим да победат.
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 14:32 ---
Ете ја 0-1:D

Цц види ѓи бе селтик,ваму барса ја тепаат,а сеа не можат еден скапан тим да победат.
Добро бе зошто Селтик ги играте...не е ова со Реџерс кога се бркаа па секоја утакмица да тепаат. Плус имаат утакмица во ЛШ за играње во вторник, можат да се пласираат ќе се чуваат за таму.
Туку Јавооор ајде бе уште едно голче

Добро бе зошто Селтик ги играте...не е ова со Реџерс кога се бркаа па секоја утакмица да тепаат. Плус имаат утакмица во ЛШ за играње во вторник, можат да се пласираат ќе се чуваат за таму.
Туку Јавооор ајде бе уште едно голче
Убав коефициент имаше Селтик, а башка ако изгубеше денеска ќе беше 3 на табелата што не е случило досега. Кој си ја уплати се израдува на 0-2 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom