Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Горан. Не ги буниЗоран Драгич игра за Феникс против Лејкерс кој се без двајцата плејмејкери до сега е најдобар стрелец на Феникс не би требало да биде проблем вечер оваа граница.
Ништо Холандија 2 и овојпат тапаНа 2 утакмици од Холандија 2 нема голој, а јас тие ги имам 3+
Лошо почнува викендот....
За Дортмунд нема коефициент, а за Баерн 1.05.Мои типови:
Арсенал-Тотенхем-Б1
Сити-ГГ
Јунајтед-ГГ
Јуве-ГГ
Наполи-Б1
Барса-3+
Реал-Б1
Дортмунд-1х
Баерн-х2
Како ви се чини
Ден Бош на 1.35 губи дома 0:1Ништо Холандија 2 и овојпат тапа![]()
Значи мора редовно една-две да завршат 0-1/0-2 голаДен Бош на 1.35 губи дома 0:1![]()
Во спортлајф 1.70 е .Манчестер 2(1.45) Не му е важна утакмицата во ЛШ, па че гледаат да си лапна 3бода.
Порт Вале 1(1.8) два кикса со ред одоздола го стасуваат мора да тепа.
Клуб Бриж 2(1.7) Нов тренер,шпанец добар, противниците се отепани од госпо
Славен Белупи 1(1.5) Навивачки, а и противниците се отепани од госпо.
-------------------------------------
Динамо Киев 0-2г - Тешко гостување има, а и не се во сјајна форма.
Партизан 0-2г - Дерби натпревар.
Хановер 1 - Немам ништо посебно да кажам, освен дека многу убав фудбал ми играат Х.
Мурсија 1 - Глем Барса Б од Мирандес изгубиле, не глем причина оти да не биди и ова 1
-----------------------------------------------------------
Милан 2 - Наполи(тим шо се крсти само во еден играч(Кавани)) оваа година че изгуби.
Тотенхем 2 - Според мене конечно Боаш го разигра тимот и време е да го победат Арс.
Ст.Етиен 2 - Во страшна форма се, а и оние Евиан ТГ дирекно 2ра че се врата годинава.
-----------------------------------------------------------
Goran Dragic e ovoj, Zoran igra vo Unicaja.Зоран Драгич игра за Феникс против Лејкерс кој се без двајцата плејмејкери до сега е најдобар стрелец на Феникс не би требало да биде проблем вечер оваа граница.