Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Овој пад на коефициентот се однесува на утакмицата Бари - Реџина тип 2-1 (из двојке у кеца :D). Мислам дека воопшто не е наивен овој пад на квотата од 25 на 17 во онлајн кладилницата NordicBet и бара посериозна анализа или едноставно лупање сингл 2-1 па што биде биде. :D

Tndsk.png

Може да се проба Бари 2-1 заедно со Погон-2 :D

Бари - Реџина Х2 , 2
Реал Мадрид Б 0-2г (Неможи Барса Б и Реал Б стално ГГ3+ и 3+ да бида, истото го викав за некој Дерби натпревар и ете го Челзи - Ливерпул 1-1 (0-2г влезе)
Сиена -(минус) кошеви.
Новак - Федерер + гејмови.

За 50 ја пуштив Бари 2-1 носи 1000, и на друго ливче Ст.Паули, Бари,Реал ГГ3+, новак +поени исто за 50 носи исто околу 1000 :)

Маритимо Т1 1.95 Цела сезона немаат повеќе од 1 гол на натпревар дадено, сега е моментот.

СТ.Паули Т1 1.65

Може да се проба Бари 2-1 заедно со Погон-2 :D

Заеби ти Погон-2 не мислам главата да ме боли ако ја погодам Бари 2-1, а ти ако сакаш врзи ги. :D Еднаш ми се случи нешто слично и ми идеше све живо и диво да испокршам. Ја фатив Cambuur - Sparta 2-1 беше 0:2 на полувреме, а 3:2 на крај и пошто беше 20 коефициент си викам ај да допишам уште една утакмица 2+ гола цела утакмица и не се сеќавам која утакмица избрав ама имаше 1.30 коеф и така 26 коефициент вкупно. И замисли што се случува на крај. Таа утакмица 2+ што ја играв завршува со 1 гол само. :facepalm::facepalm: Кога тогаш не го демолирав Спортлајф нема никогаш. :D Отсега “сомнителните“ утакмици ги играм сингл и боље ќе фрлам 100 ден. во ветер отколку да додадам уште некоја со цел поголем коефициент и помала уплата и баш заради таа утакмица да не добијам, а сум ја фатил намештаљката. :D

3031 Bari - Reggina 2-1 @ 30.00 во Спортлајф
(брзо уплаќајте додека како пи*ки не намалиле квота на 20.00) :D
Уплата: 100 ден.
Добивка: 3000 ден.

И после уживање до сабота-недела. :D
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 15:23 ---
И сеа Бари - Реџина да се игра ли 2-1? :D

Масовно е на цело село.. да се изгради асфалтот... пато... што рњеирпоњеирпорињ не спојува горе со регионалниот пат. :pos:

Одиграј ја како сакаш и како те учи паметот. :D

Далеку од тоа дека сигурно излегува така, но вреди да се проба. Потенцијална местенка е. Викендов излегоа еден куп, па би било супер и денес да се заокружи колото со некој пресврт како што само Стивен Спилберг знае да режира. :LOL:

Заеби ти Погон-2 не мислам главата да ме боли ако ја погодам Бари 2-1, а ти ако сакаш врзи ги. :D Еднаш ми се случи нешто слично и ми идеше све живо и диво да испокршам. Ја фатив Cambuur - Sparta 2-1 беше 0:2 на полувреме, а 3:2 на крај и пошто беше 20 коефициент си викам ај да допишам уште една утакмица 2+ гола цела утакмица и не се сеќавам која утакмица избрав ама имаше 1.30 коеф и така 26 коефициент вкупно. И замисли што се случува на крај. Таа утакмица 2+ што ја играв завршува со 1 гол само. :facepalm::facepalm: Кога тогаш не го демолирав Спортлајф нема никогаш. :D Отсега “сомнителните“ утакмици ги играм сингл и боље ќе фрлам 100 ден. во ветер отколку да додадам уште некоја со цел поголем коефициент и помала уплата и баш заради таа утакмица да не добијам, а сум ја фатил намештаљката. :D

3031 Bari - Reggina 2-1 @ 30.00 во Спортлајф
(брзо уплаќајте додека како пи*ки не намалиле квота на 20.00) :D
Уплата: 100 ден.
Добивка: 3000 ден.

И после уживање до сабота-недела. :D
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 15:23 ---

Масовно е на цело село.. да се изгради асфалтот... пато... што рњеирпоњеирпорињ не спојува горе со регионалниот пат. :pos:

Одиграј ја како сакаш и како те учи паметот. :D

Далеку од тоа дека сигурно излегува така, но вреди да се проба. Потенцијална местенка е. Викендов излегоа еден куп, па би било супер и денес да се заокружи колото со некој пресврт како што само Стивен Спилберг знае да режира. :LOL:
pred kolku vreme bese 30 koef u sport life? :)

Еве и јас ја уплатив у спортлајф уште е 30коеф, ако влезе ќе треба масовно честење за TheGambler

Ја ќе ја пробам и Рапид Букурешт 1/2, нешто ме влече. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom