Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
:гомце: не се ебете со вакви утакмици ;) не испаѓа ништо :)

Says the 15-year-old boy. Seems legit. :pos:

Уживај пријателе не се замарај премногу. Никој не кажа дека вакви утакмици секогаш испаѓаат, ама испаѓаат доста често. ;) Сум приметил тимови кои играле 1-2 или 2-1 имаат тенденција да играат такви типови почесто. Едноставно си имаат сорабока и си местат, па сега останува на тебе да ги фатиш на дело. :D

Panatinaikos hendikep 1 -28.5 go imam zaedno so Maritimo 1

Ovie pa Ilisiakos po 5 poeni po cetvrtina davaat , i kaj da ne ja igraam H1 1.90 :icon_mrgr: :cuc:

Мидтилјан сакав од 2-3 да играм, ај викам да не има многу голови од 2-4 ја стаив, тие кутрите теписон утакмица, абер нема да свирне ова на резултати....

, абер нема да свирне ова на резултати....

младоста си ја упропастив со тој звук....колку убаво си беше порано на лајвскор и нервози ни ништо ќе си видеше на крајот на утакмицата и то е то...вака нервирај се 90 минути..

АФЦ Вимблдон израмнија и црвен за Јорк.
ТООО
Ајде сега еден пресврт :love:

Says the 15-year-old boy. Seems legit. :pos:

Уживај пријателе не се замарај премногу. Никој не кажа дека вакви утакмици секогаш испаѓаат, ама испаѓаат доста често. ;) Сум приметил тимови кои играле 1-2 или 2-1 имаат тенденција да играат такви типови почесто. Едноставно си имаат сорабока и си местат, па сега останува на тебе да ги фатиш на дело. :D

иам ја за стотче брат :D и секако не ја фаќам онака за џабе ако фатиш ти и ја да фатам :D
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 21:33 ---
иам ја за стотче брат :D и секако не ја фаќам онака за џабе ако фатиш ти и ја да фатам :D
0-0 поздрав

Бордо викендов ја играм 0-2 они 4 даваат во гости иако предходно немаа 8 утакмици дадено повеќе од 1 гол ..
Денеска Реал ја играм ГГ3+ она 0-0 на полувреме осеќам и на крај ќе заврши така.

Од утре ќе ви пишувам за секој мој тип а вие играјте обратно, бар вие у ќар да бидете.

Бари - Реџина Х2 , 2
Реал Мадрид Б 0-2г (Неможи Барса Б и Реал Б стално ГГ3+ и 3+ да бида, истото го викав за некој Дерби натпревар и ете го Челзи - Ливерпул 1-1 (0-2г влезе)
Сиена -(минус) кошеви.
Новак - Федерер + гејмови.

Мрш! 149.5 е дадева 151 пајџаат :@ Другите шубо си играат !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom