Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Оние кои играа во живо нека ја пробаат:
Internacional 2 @ 6.75

Јас ја пуштив на 5е

Што мислите за Сити-Тотенхем гг1/2 @ 4.8 ?

TheGambler Што испадна со системите, погоди нешто?:D

Кај сте коцкаришта како иде? :pos: Еве ме мене после цел викенд пауза и уживање во Лас Вегас. :pos::P

Еден куп прелази 1-2 и 2-1 излегоа, тоа сите го констатиравме. Крајот не се фаќа на некои тимови, ама едно е факт за сите тимови: сите местат утакмици и си е*ат мамата! :D

fridzer Мислам дека сега не е време за играње ГГ1 утакмици пошто иде зима, терените се како базен и катастрофа за играње и давање голови. Привремено го “замрзнувам“ овој систем додека не дојдат потопли денови. :D При крај на сезона последните 2 месеци, се растураат од играње ГГ1 и 3+ уште на полувреме, е дури тогаш ќе се полнат вреќите со пари за уживање цело лето, а до тогаш... традиционално играње конечен тип, ГГ3+ итн. :D Како и да е, за утре пак некој “ѓавол“ ме тера да пробам ГГ1 и тоа следниве утакмици. :D

St.Pauli - Bochum GG1 @ 4.90
Real Madrid (B) - Huelva GG1 @ 3.90
Коеф.: 19

Исто приметив дека Bari и Reggina играле 2-1 во далечната 2002 година. :D Време е 10 години подоцна, да слават јубилеј со нова местенка. :LOL:

http://www.rezultati.com/utakmica/OhOr2FTj/#detalji-utakmice

Ете го Глабмер кој го бараше..ајде спасителу наш дај нешто искомбинирај,изанализирај бидејќи само ти можиш да не извадиш од калта:D
:pos:

Bari - Reggina GG3+ @ 2.50
Maritimo - Setubal GG3+ @ 2.55
St.Pauli - Bochum GG3+ @ 2.20
Коефициент: 14

Ова се коефициенти од копачка, можно е спортлајф да има подобри. ;)

Стави пари и надевај се да земеш пари. Доволно ви е ова за старт, ајде искусни коцкари сте ќе развиете добитна комбинација.
crazy.gif

:pos:

Bari - Reggina GG3+ @ 2.50
Maritimo - Setubal GG3+ @ 2.55
St.Pauli - Bochum GG3+ @ 2.20
Коефициент: 14

Ова се коефициенти од копачка, можно е спортлајф да има подобри. ;)

Стави пари и надевај се да земеш пари. Доволно ви е ова за старт, ајде искусни коцкари сте ќе развиете добитна комбинација.
crazy.gif
Е да знаеш дека те пратам утре на ова, може само нешто мое од НБА да додадам :)

Е да знаеш дека те пратам утре на ова, може само нешто мое од НБА да додадам :)

Планирам и ја тоа да играм нема што друго. Уште утре и после до петок понудата за кладење на фудбалски план е :гомце:, така што екстра ќе ми дојде овој период пауза и консолидација на победничкиот дух. :)

И јас ќе мора НБА да играм оти викендов фудбалот ме среди убаво. :гомце:
Челзи, Марсеј и Интер сите пари ми ги однесоа. :pos:

Како се игра да напишам на 3 сета да оди еден меч? Како се пишува (за во кладилница да уплатам)

Овој пад на коефициентот се однесува на утакмицата Бари - Реџина тип 2-1 (из двојке у кеца :D). Мислам дека воопшто не е наивен овој пад на квотата од 25 на 17 во онлајн кладилницата NordicBet и бара посериозна анализа или едноставно лупање сингл 2-1 па што биде биде. :D

Tndsk.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom