Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Денес му изиграв едно педерско ливче:

Плзен-3+
Лацио-3+
Фенербахче-3+
Леверкузен-3+

со 100 денари ми дојде за 800...

јаја ни толку неможам да фатам..Фенербахче 2-0 на полувреме и така остана..кај ги пишам јас пак турците:facepalm:

Уште Металист 1 и Твенте 1 и 3+ останаа, ама Твенте се зацементира 0:0. :mad:
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 22:29 ---
Еве го Металист 2-1.. Ти ебам глупиот Твенте. Дај нека даде Леванте одма гол, па или ќе тепат холанѓаните и ќе ги фатам, или ич нема да тепат.

јаја ни толку неможам да фатам..Фенербахче 2-0 на полувреме и така остана..кај ги пишам јас пак турците:facepalm:

не си единствен,јас на едно ја пишав Анжи тм1 2+,на друго 1+ 1п 1+ 2п и умрените одвај еден гол дадоа,амеби.

ајде уште три минути надеж дека Спарта ќе даде гол... :unsure:

оф леле Спортинг - Генк ја имав x2, Спортинг со црвен дале гол... :tapp:

Инаку ќе има доста исплата, за тие што ги одбрале вистинските утакмици. :)

ајде бе Спарта, Тасевски нека даде авто... :place:

пу матер да ви ебам! Тасевски ја на жена ти гол да и дадам!!! :mad:

Базел мајката ваша да ви ебам јас, добро бе 1-0 резултат ли е???!?!?! И стандард на некоја мора црвен да има и се да ти испоремети...

Хановееееееееееееееееер!!! :vozbud:
У шо убави кола ЛШ и ЛЕ
вчера 500, денеска уште 500 :)

Бордо 1
Фенербахче 1
Плзен 1
Лацио 1
Леверкузен 1
Хановер 1
Рубин К. Х2
Њукасл Х2
Стеауа Х2
Спарта П Х2

Прошло коло ЛЕ само ПСВ ме истртија од 10 утакмици, сега и Хановер не ќе беше фер

а што е работава сега, тикетот си излезе ко што треба? зошто lost кај byern... ? ЦЦЦ ПРЕВАРИ :mad:
Претпоставувам дека овде утакмицава ти завршила X.
Не ти е over 2.5, туку over 3 ти е пишана, а паднаа точно 3 гола. Незнам нека кажат другиве ако знаат за сигурно, јас овака мислам дека е работава.

а што е работава сега, тикетот си излезе ко што треба? зошто lost кај byern... ? ЦЦЦ ПРЕВАРИ :mad:

Треба да ти стои Won, погоден ти е типот не се секирај. ;) Уствари исто како да не си ја играл таа утакмица ти се смета коеф. 1. Еве го објаснувањето за over 3 goals.

If you bet on “over” when the line is 3, you lose your bet if one or two goals are scored and win if more than three goals are scored. If exactly three goals are scored, your stake will be refunded.

Не знам какви муќки ти прави Bet365, известувај не. :D

Ова е официјалното правило за over 3 од страната на Bet365:

Goal Line 3
Goal line under 3
- Bets win if there are 0, 1 or 2 goals scored in the match. If there are three goals exactly then the stake is returned. Bets lose if there are four or more goals scored in the match.

Goal line over 3
- Bets win if there are four or more goals scored in the match. If there are three goals exactly, the stake is returned. Bets lose if there are 0, 1 or 2 goals scored in the match.

Goal Line In-Play
For In-Play bets all goals are considered regardless of whether they are scored before or after the bet is placed.

Врти сучи исто е, треба да те исплатат! Добивката ќе ти е помала секако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom