- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.504
- Поени од реакции
- 119.400

Ова ретко ми се дешава, у на 6 минути пред крај 130 коша имаа дадено и спремен бев да го фрлам ливчето али за 5 минути дадоа се на се 0 поени и двете екипи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова се случи зотоа што јас ја чекав +143,5
Ова ретко ми се дешава, у на 6 минути пред крај 130 коша имаа дадено и спремен бев да го фрлам ливчето али за 5 минути дадоа се на се 0 поени и двете екипи. Ај сеа нека влезе и Армани минус и да се почастиме со некој денар.
![]()
Лелееееј да не сум ти у кожа, особено ако си ја чекал за добри парички. Го искршија обрачот ЦСКА у 4/4.Ова се случи зотоа што јас ја чекав +143,5![]()
Ништо страшно и јас пуштив едно на шашма од 20 ден гарант и некоја друга ќе ме бутнешеЛелееееј да не сум ти у кожа, особено ако си ја чекал за добри парички. Го искршија обрачот ЦСКА у 4/4.![]()
^^Ако завршеше Бенфика 2:1 и јас ќе имав добивка хехе ајде нема везе готово го надминав поразот јачи сам него икада.Голем .!. не сум коцкал куќа или кола па да се секирам, секогаш треба да се мисли на позитивната страна.
Нека се секираат тие што лупаат по 500-1000€ секој ден и ги коцкаат животните заштеди и сл.
Napoli - Dnipro GG1 @ 4.90
Udinese - Young Boys GG1 @ 5.00
Ако италијаните не ми донесат пари, нема кој друг.
http://press24.mk/story/kladilnica/foto-livche-od-oblozhuvalnica-koe-mora-da-go-vidite![]()
Napoli - Dnipro GG1 @ 4.90 1:1 HT![]()
Udinese - Young Boys GG1 @ 5.00 0:1 HT![]()
Te следев на ситно, и босиве Удинезе, со оној Ди Натале глупакон во 46 минута промаршија пенал.... Страшни работи..
Те следам и на другото гг1 кај шо имаш.
da ti kazam pravo pojma neam, neam iskustvo so drugi kartickiА може ли со таа интернет картичка од Стопанска да се игра?
Па ретко излегува ГГ прво полувреме, затоа и има таков коефициент.