- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.967
- Поени од реакции
- 9.596
Кај шо спомнаа група има една од претежно кајганџии формирана кој сака нека ми пиши порака за правилата ке си ги разгледа понатака кога ке го внесам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај шо спомнаа група има една од претежно кајганџии формирана кој сака нека ми пиши порака за правилата ке си ги разгледа понатака кога ке го внесам
Бриж сака да го избрка тренерот ама не го бркаат оти треба да му плата 3 милиони за раскинувајне на договоротЛеле човече не ми се верува еј?!Бриж Т12+...тие црвен добиваат и губат 0-1!!!!
Па до кога со вакви спротивности бе до кога бе?!??!?!?! Племето јас да им ебам на тоа кладилниците, тоа газдите нивни сите пари за лекој да си ги дадат, аир не видовме од нив, да им ебам се јас да им ебам!!!!!!!
Стеауа-Рапид 2 @6.00 и у пичку матер да фатат![]()
Групата постои ама за жал не си ти член поке а за тоа сам си виновен да не должам сега овдеја нема повеќе групата а не знам зошто..баш убо ми тргнаа типовите од таму ис екогаш едно бате што типуваше т12+ скоро влегваа утакмиците ..за сингл немаше промаш и сега од кога ја нема групата зануркав![]()
Пишав Рапид Букурешт Х2, Лејкерс 1 (-1.5) и Оклахома 1 (-2.5) за 4 коеф. колку да вратам влоговите од денеска у курац да фатат...Oklahoma - Atlanta
1 хен .полувреме (4.5 предност за Атланта) @1.90
1хен. крај (9.5 предност за Атланта) @1.90
Тим2 -95.5коша @1.90
Ќуќата чести , изиграјте што сакате од ова.
Атланта го изгубија Џо Џонсон кој отиде во Бруклин Нетс , а денеска во тимот ќе го нема и најдобриот нивни играч и најефикасен воедно Џош Смит.![]()
а како можам да се бутнам у таа група?Групата постои ама за жал не си ти член поке а за тоа сам си виновен да не должам сега овде
Рома 5+ и УПМ денов
Ахаа надевај се тиуште Gjor ја чекам 90 минута, ја светнува 1 и сеа пишува исправак.. ајде нека влезе...
Лион
Гер
Леверкусен
Сигма М
Литекс..
Пиши ППа како можам да се бутнам у таа група?
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 20:23 ---
иначе КПР, Наполи и Бриж го ебаа цел свет денес![]()