Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Кај шо спомнаа група има една од претежно кајганџии формирана кој сака нека ми пиши порака за правилата ке си ги разгледа понатака кога ке го внесам

Кај шо спомнаа група има една од претежно кајганџии формирана кој сака нека ми пиши порака за правилата ке си ги разгледа понатака кога ке го внесам

ја нема повеќе групата а не знам зошто..баш убо ми тргнаа типовите од таму ис екогаш едно бате што типуваше т12+ скоро влегваа утакмиците ..за сингл немаше промаш и сега од кога ја нема групата зануркав:place:

Моја “преработка“ на песната Is this love од Whitesnake во коцкарски стил (со болдот се означени променетите делови).
:pos::pos::pos:

Клик за оригиналниот текст.

I should have known better
Than to let you go alone
It's times like these
I can't make it on my own
Wasted days, and sleepless nights
An' I can't wait to see you win again

I find I spend my time
Waiting on your goal
How can I tell you, my team
My ticket's against the bookies
I need you by my side
To tell me it's alright
'Cause I don't think I can take anymore

Is this money that I'm feeling
Is this the tip that I've been searching for :pos:
Is this money or am I dreaming

Леле човече не ми се верува еј?! :eek: Бриж Т12+...тие црвен добиваат и губат 0-1!!!!:mad: Па до кога со вакви спротивности бе до кога бе?!??!?!?! Племето јас да им ебам на тоа кладилниците, тоа газдите нивни сите пари за лекој да си ги дадат, аир не видовме од нив, да им ебам се јас да им ебам!!!!!!!

Стеауа-Рапид 2 @6.00 и у пичку матер да фатат :mad:
Бриж сака да го избрка тренерот ама не го бркаат оти треба да му плата 3 милиони за раскинувајне на договорот

Оклахома - 1 хенд.(9.5/10)
Лејкерси - 1 хенд.(7.5/8)
Торонто - минус кошеви(189)
Орландо - Минус кошеви(193)

ја нема повеќе групата а не знам зошто..баш убо ми тргнаа типовите од таму ис екогаш едно бате што типуваше т12+ скоро влегваа утакмиците ..за сингл немаше промаш и сега од кога ја нема групата зануркав:place:
Групата постои ама за жал не си ти член поке а за тоа сам си виновен да не должам сега овде

Рома 5+ и УПМ денов

Oklahoma - Atlanta
1 хен .полувреме (4.5 предност за Атланта) @1.90
1хен. крај (9.5 предност за Атланта) @1.90
Тим2 -95.5коша @1.90

Ќуќата чести , изиграјте што сакате од ова.
Атланта го изгубија Џо Џонсон кој отиде во Бруклин Нетс , а денеска во тимот ќе го нема и најдобриот нивни играч и најефикасен воедно Џош Смит. (y)
Пишав Рапид Букурешт Х2, Лејкерс 1 (-1.5) и Оклахома 1 (-2.5) за 4 коеф. колку да вратам влоговите од денеска у курац да фатат...

На 8 ливчина по 1.. во овие 2 дена... ова не се случило досега. Мислам дека е нов рекорд, треба да ми дадат титула :place:

уште Gjor ја чекам 90 минута, ја светнува 1 и сеа пишува исправак.. ајде нека влезе...

Лион
Гер
Леверкусен
Сигма
Литекс..

Групата постои ама за жал не си ти член поке а за тоа сам си виновен да не должам сега овде

Рома 5+ и УПМ денов
а како можам да се бутнам у таа група? :D
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 20:23 ---
иначе КПР, Наполи и Бриж го ебаа цел свет денес(n)

уште Gjor ја чекам 90 минута, ја светнува 1 и сеа пишува исправак.. ајде нека влезе...

Лион
Гер
Леверкусен
Сигма М
Литекс..
Ахаа надевај се ти :pos:можда ќе светне...ама за 0-1

а како можам да се бутнам у таа група? :D
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 20:23 ---
иначе КПР, Наполи и Бриж го ебаа цел свет денес(n)
Пиши ПП
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 20:37 ---
Абе поднамалите ЕЈ :icon_mrgr:
ке ви одговорам на сите бидете трпеливи

Napoli - Torino класична намештаљка. :D

Видете го вториот гол, играчот на Наполи му подава топка на играч од Торино и овој и да сака не може да промаши. :) Од толку начини да реагира дефанзивецот он баш се реши да ја враќа назад на голманот притоа правејќи се “мутав“ дека не го гледа Sansone кој заби за Торино за 1:1 и скина многу ливчиња. :)

Еве линкче:
http://www.golovi.net/521855/Napoli_vs_Torino_izvestaj.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom