Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Jaс си викам, Двеве, + Интер Јуве Лацио 1, и Наполи Х2, само нз некако белгискиве ми се сумливи затоа прашувам мислења.
Интер,Јуве,Лацио,Наполи на ист тикет не.Според мене Лацио ќе киксне од овие,Наполи а можеби и Интер,пошто соработуваат со Сампдорија.Едино Јуве ми е сигурна од нив.
Зулте може и да киксне утре, многу заредија тие, глеам имаат исто бодови и со Андерлехт и Бриж така да што е до мене јас би ги избегнал.
Зулте играјте ја Тим 1 2+ .Ги пратам ,мислам дека ќе биде и кец.

Клуб Бриж има 2 порази на последните 2 натпревари во лигата (плус еден пораз во Лига Европа). Би требало да оди на поправен утре и излез од оваа лоша серија. Андерлехт исто така киксна минатото коло и еве денес го отпука Гент со 5:0. Проблем е што се слаби на гости. Очекувам околу 6-7 гостински победи да имаат на крај на сезона..

За утре, мислам дека германските и шпанските екипи ќе одат до крај во куповите, нема предавање од старт. Од германските Штудгарт и Хановер кецови. Од шпанските Малага, А. Мадрид и Реал Мадрид. Сите 3 шпански екипи имаат за противник екипа од 3та лига. Очекувам лесни победи за трите. Најризичен од тие 3 ми е Реал :) !

Еве мој тикет за утре, со коефициенти од SportLife:

Штудгарт 1 (1.50)
Хановер 1 (1.40)
Јувентус 1 (1.30)
Малага 2 (1.50)
Атлетико Мадрид 2 (1.35)
Реал Мадрид 2 (1.20)

Еден од овие би требало да го има во Супер Тип т.е коефициент поголем за минимум 0.15. Вкупен коефициент: 7.36

На овие можно е да ги додадам и Анжи 1 (1.30) и ЦСКА Москва 1 (1.20). Зависи со какво расположение ќе се разбудам утре. Со овие 2, коефициент би бил 11.65.
Ми се пишува и Днипро кец со 1.45, ама нешто ме тера да не го пишам и да мислам дека имам доволно натпревари на тикет. :)
Сите други во билтенот за утре, ми се ризични!

Со среќа!

Мислам дека утакмициве денес се печени за ГГ.
Ливерпул, Челзи, Леверкузен, Рома, Лацио, Барса Б...

Не ми се верува баш,убав 1 е оваа за мене.Ако имаш инфо кажи :)

Тие “убави“ коефициенти на лик со 1.35 баш се најдобри за примамување на играчите од страна на кладилниците и често баш тие зафркваат..

Плус мислам дека двата тима соработуваат погледни ги меѓусебните од 12 ниту еден нерешен резултат, а дури 7 завршиле со резултат (1-0) најлесен за местење/делење на бодови така да и тоа може да се проба 0-1 @ 20 коеф. А и Турново нека не си прават филмови дека имаат шанса за првите 3 места кога реално ќе неможат доволно им е ова до сега па сега нека почнат пари да прават (ништо ново лани се изнаместија) и 2-3 пати ги фатив убаво на 5+ коеф како со Силекс така и со Охрид ако не се лажа. Плус на ваков добар коеф вреди да се ризикува малце ..

Лацио е без Хернанес и Ледесма така да мислите му ја.
Наполи е без Кавани и Зунига.
Овие две се добри за било кога Х, Х пп, 0-2.
Исто и за Интер можно е да биде Х
Рома 2
Киево 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom