Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Златни Англичани да си играте вие сте запнале ЛШ.Кој играше на голови би требало да фати денес.

Луѓе мислам дека во поплаки треба ова пцуењево да се пребаци:icon_lol:
Овде сеуште се типува,ваљда?:D
Овде нема типување веќе, САМО ПЦУЕЊЕ!!! Ова не се издржува веќе!!!! :mad: Се прашувам дали во некој паралелен универзум каде што нема кладилници вака шашави излегуваат резултатите!?

Значи сто пута сум кажал,и еве пак кажуам:D,лш,лига европа,големи уплати НЕ.

Убо шо не изиграв ЛШ имав некое гадно предчувсто а и коефициентите беа мизерни
Сеа чекам Милионариос или Банкротариос ке видиме :D

Абе Норидсилијанадјнасдинасднаснјнаскдаск.....чоекот име не може да им изговори овоа ропациве италијански нив неможеа да ги тепаат.
БРАВО!!!
--- надополнето: 23 октомври 2012 во 22:50 ---
Златни Англичани да си играте вие сте запнале ЛШ.Кој играше на голови би требало да фати денес.
А јас се закачив на Кроули ГГ.

Е јас играв ама од толку екипи се набутав на Рождејл 3+.
60 коефициент, 8 натпревари, само на неа. Нејќаш да ја знаеш уплатата верувај

за 6 минути (после 70та некаде) дадода 2 гола, и толку.
А шоубаво си влезе Кардиф 3+ во 90та.

На друго паѓам ГГ на Лестер. Од 11 натпревари 2 завршуваат НГ, јас го избрав едниот од тие, нормално

Блекбурн - Шефилд 1 @ 1,85 разликата од 10то до 4то место е само 3 бода, Блекбурн мора да победи ако сака да цели кон врвот.
Трофенсе - Маритимо.Б 1X @ 1,33 сакав X да ја играм ама за секој случај ќе ја играм со двојна шанса.
Арсенал - Шалке 0-2 @ 1,90 Очекувам натпревар со многу грешки каде ќе има се освен голови :)

Коефициент: 4,67

Незнам дали приметивте,од Чемпионшипот 9/11 излегоа ГГ а од тие 9, 7 излегоа и 3+
а од 1вата лига 9 излегоа ГГ,и истите 9 беа искомбинирани со 3+ :)

Незнам дали приметивте,од Чемпионшипот 9/11 излегоа ГГ а од тие 9, 7 излегоа и 3+
а од 1вата лига 9 излегоа ГГ,и истите 9 беа искомбинирани со 3+ :)
2 само, јас секое коло ја играм ГГ, за 20 денари, еднаш белким ќе влезит, а ако влезит чар си и те како.

што убаво амбициозно ливче....оние јуве умрените
е да дај боже да не ја помините групата

Ние си сме криви, Јувентус е слаба екипа. Само она шо го прај во Италија е поради то шо таја лигата посрана нивна е уште послаба. Значи рачунајте сега ко ќе им појдат на Шахтјор дома .. А и + од Сериа Б одма во нокаут фаза неможи, треба многу леб да јадат за таму. ДА МУ ЕБАМ СЕ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom