- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.967
- Поени од реакции
- 9.596
Не ти стадов пиштол јас на глава и шо бараш утакмици ко јајшбраво бе типстер ме ебе одма правата Јавор у 2 и пол

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти стадов пиштол јас на глава и шо бараш утакмици ко јајшбраво бе типстер ме ебе одма правата Јавор у 2 и пол
350Неможам да се снајдам, та единечен систем та систем во систем.
Биди другар![]()
Што е ова господе...Загреб изгубија од Барселона 12 разлика дома само тие ме паднаа..господ да чува на што мина имам нагазено на едното Влзбфург на другото Загреб на хендикеп 4,5..
Кажвајте за утре бидејќи то е банкротиравме...
Аууу што ти текна да играш на Загреб?
Штета , погрешна проценка.Еден тука ја напиша сингл на денот и кога видов 4,5 си реков не ќе изгубат баш над 5 разлика на домашен терен..си помислив Загреб пак е име не се дотолку клошари..ама ете клошари биле да му е*ам се
Еден тука ја напиша сингл на денот и кога видов 4,5 си реков не ќе изгубат баш над 5 разлика на домашен терен..си помислив Загреб пак е име не се дотолку клошари..ама ете клошари биле да му е*ам се
....и Динамо К. и тоа на 1XАјде една минута молчење за тие што паднаа на Ајакс![]()
Ајде една минута молчење за тие што паднаа на Ајакс![]()