Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, дајте 3 утакмици по 2,50-2,60 квота што мислите дека ќе тепаат поубедливо да ги пишам 1-1 & 3+ или 2-2 & 3+, така ќе оди над 150 квота со само 3 утакмици.

Дечки, дајте 3 утакмици по 2,50-2,60 квота што мислите дека ќе тепаат поубедливо да ги пишам 1-1 & 3+ или 2-2 & 3+, така ќе оди над 150 квота со само 3 утакмици.
Дортмунд гг3+, Штурм гг3+, Хадерсфилд Т1 2+. Еве ти нешто со солидни коефициенти. :)
Ја денес играм од курташак, нешто за 20 денари ситно, и така неам среќа у срањево. После Германија и Шпанија у вторникот ми се одмили и спортска и све.

Стосур-Иванович сакам да ја играм 1(Стосур да тепа) има 1,75 коеф. Дај некој што прати тенис нека даде мислење некое??

Стосур-Иванович сакам да ја играм 1(Стосур да тепа) има 1,75 коеф. Дај некој што прати тенис нека даде мислење некое??
Јас мислам дека може 1,али Ана е најнепредвидливата тенисерка што постои,али мислам дека нема шанси против Стосур,бидејки Стосур игра напаѓачки,машки тенис силен форхенд,бехенд со една рака и прилично јак сервис,таа е и единствената на ваква подлога што може барем да ја загрози Азаренка малку.Така да јас ја играм 1 за тебе не знам :D

Јас мислам дека може 1,али Ана е најнепредвидливата тенисерка што постои,али мислам дека нема шанси против Стосур,бидејки Стосур игра напаѓачки,машки тенис силен форхенд,бехенд со една рака и прилично јак сервис,таа е и единствената на ваква подлога што може барем да ја загрози Азаренка малку.Така да јас ја играм 1 за тебе не знам :D
Знам за Ана, она знае доста сигурно да добие прв сет и после да го загуби мечот. Али мислам дека денес со Стосур нема шанси. Иде кец и кај мене:LOL:

Ајде тие што пратат повеќе Бундес лига да ми кажат колку од овие се првотимци и важни играчи за Фортуна Дизледорф.
Erat
Alhuthayfi
Papadopoulos
Fink
Soares
Hazaimeh
Aydin
Malezas
Reisinger
Muller
Balogun

Ајде тие што пратат повеќе Бундес лига да ми кажат колку од овие се првотимци и важни играчи за Фортуна Дизледорф.
Erat
Alhuthayfi
Papadopoulos
Fink
Soares
Hazaimeh
Aydin
Malezas
Reisinger
Muller
Balogun
Malezes, Reisinger i Fink vazni igraci drugite nisto posebno nemaat izigrano ni 2 natprevari.

Според мене Ливерпул 1и3+ треба да е сигурна ако не тепаат со дрвава Ридинг незнам со кого ке тепаат иако и тие не се нешто поарни
и
Череповац -5.5

Wohlen - Lugano 2 2.20
Bronshoj - Hobro GG 1.60
PSG - Reims GG3+ 2.20
Novi Pazar - OFK Beograd 1 2.15

Ajdeeeeeeeeeeeeee :love:

Oд мене Норич-Арсенал 2-2&3+@3,2 или 2-2@2,5.

Bursaspor - Fenerbahce 1 @ 2.75 5/10
Mehmet Topal, Gokhan Gonul, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Orhan Sam and Yobo are not in the squad.

Пробајте ја HV71-JYP(хокеј) 2ка, околу 1.7 е сеа коеф. инаку колку што прочитав овие првите ќе играат со младинци.А за Крузерио, и јас сум сигурен дека ќе го јадат :)
29.7.12. P Cruzeiro - Palmeiras 2:1
4.9.11. P Palmeiras - Cruzeiro 1:129.5.11. P Cruzeiro - Palmeiras 1:1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom