The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Дечки, дајте 3 утакмици по 2,50-2,60 квота што мислите дека ќе тепаат поубедливо да ги пишам 1-1 & 3+ или 2-2 & 3+, така ќе оди над 150 квота со само 3 утакмици.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дортмунд гг3+, Штурм гг3+, Хадерсфилд Т1 2+. Еве ти нешто со солидни коефициенти.Дечки, дајте 3 утакмици по 2,50-2,60 квота што мислите дека ќе тепаат поубедливо да ги пишам 1-1 & 3+ или 2-2 & 3+, така ќе оди над 150 квота со само 3 утакмици.

Јас мислам дека може 1,али Ана е најнепредвидливата тенисерка што постои,али мислам дека нема шанси против Стосур,бидејки Стосур игра напаѓачки,машки тенис силен форхенд,бехенд со една рака и прилично јак сервис,таа е и единствената на ваква подлога што може барем да ја загрози Азаренка малку.Така да јас ја играм 1 за тебе не знамСтосур-Иванович сакам да ја играм 1(Стосур да тепа) има 1,75 коеф. Дај некој што прати тенис нека даде мислење некое??

Знам за Ана, она знае доста сигурно да добие прв сет и после да го загуби мечот. Али мислам дека денес со Стосур нема шанси. Иде кец и кај менеЈас мислам дека може 1,али Ана е најнепредвидливата тенисерка што постои,али мислам дека нема шанси против Стосур,бидејки Стосур игра напаѓачки,машки тенис силен форхенд,бехенд со една рака и прилично јак сервис,таа е и единствената на ваква подлога што може барем да ја загрози Азаренка малку.Така да јас ја играм 1 за тебе не знам![]()

Malezes, Reisinger i Fink vazni igraci drugite nisto posebno nemaat izigrano ni 2 natprevari.Ајде тие што пратат повеќе Бундес лига да ми кажат колку од овие се првотимци и важни играчи за Фортуна Дизледорф.
Erat
Alhuthayfi
Papadopoulos
Fink
Soares
Hazaimeh
Aydin
Malezas
Reisinger
Muller
Balogun
Oд мене Норич-Арсенал 2-2&3+@3,2 или 2-2@2,5.Дечки, дајте 3 утакмици по 2,50-2,60 квота што мислите дека ќе тепаат поубедливо да ги пишам 1-1 & 3+ или 2-2 & 3+, така ќе оди над 150 квота со само 3 утакмици.