Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
2012-10-19_1245.png

Момци за онлајн обложување преку Тутунска банка каква картичка е потребно, Виза или Мастер кард? Ми треба итно информацијата ве молам одговорете што побрзо.
Однапред фала

И да не сум оф топик:

Хофенхајм 1 2-3
Галатасарај 2 2-3

Момци за онлајн обложување преку Тутунска банка каква картичка е потребно, Виза или Мастер кард? Ми треба итно информацијата ве молам одговорете што побрзо.
Однапред фала

И да не сум оф топик:

Хофенхајм 1 2-3
Галатасарај 2 2-3
Виза електрон.

Кристал Палас-Милвал 1-2/2-1
Не е од никаков блог,страна или фејсбук група туку мое статистичко гледиште зошто до сеа на домашен терен Кристал Палас од 5 утакмици има дури 3 прелази а Милвал од 5 гостински има 1 прелаз.

Bodeaux - Lille GG
Caen - Guingamp 1
lok.Zagreb - NK Zagreb 1
Hoffenheim - Furth 1
Bochum - Hertha 2
Genclebirligi - Galatasaray 2
Llanelli - Afan Lido 4+

95% dobiten tiket :rolleyes:

какво срање чоече , па ја сите мој тикети да ги уплаќам утакмиците оделно сингл ке бидам и ја "богат" чоек зашто цел живот ме буши по 1 утакмица
Epa uplakaj be bratce, znaci ti sam si begas od parite?

Epa uplakaj be bratce, znaci ti sam si begas od parite?
а и апликацијава е на некој НАШ ( македонец ) зашто гуглам баш за човеков нема ништо и на некој му текнало идеја како да прави пари преку СМС пораки па прост народ ке се лаже
пази вамо

Апликацијата на Едмонд Кларк е достапна на Apple App Store и Google Play. Единствената betting апликација со 4.8/5 ѕвезди и со повеќе од 200 позитивни коментари.
и идеш на страната

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.

:tapp:

друга работа

• Free
  • Category: Sports
  • Released: 12 October 2012
  • Version: 1.0
  • Size: 4.2 MB
  • Language: English
  • Seller: Danilov Ilija
и апликацијата е достапна од октомври 12 .. кога искочи и муабетов така да лажете се деца збогатете го иЉо , овај едмон кларк :pos:

какво срање чоече , па ја сите мој тикети да ги уплаќам утакмиците оделно сингл ке бидам и ја "богат" чоек зашто цел живот ме буши по 1 утакмица

Па пукај ги бе :ROFLMAO:

JJK - Jaro GG
Haka - Inter T. T2
A. Lustenau - Horn 1&3+
Rosenborg - Sandnes 1&3+
Bromapojkarna - Brage 1&3+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom