Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Леле шефилд ја чекам ГГ 0-4 е мамето нивно.
Иначе вечер бразилците очекувајте и некое изненадување, Наутико ќе ја пробам 2ка нереални се коефициентите

Ајде за оваа крузеиро ок,ама што е работава за интернационал,нигде не ја примаат,демек местена 2-1.
За Интернационал претпоставуваат дека е местена затоа што претходно коло имаа 2-1 и сега коеф од 30 е намален на 10 и денес е блокирана. Од ова коло коеф за 1/2 и 2/1 за бразилците се намалени на пола. :(

За Интернационал претпоставуваат дека е местена затоа што претходно коло имаа 2-1 и сега коеф од 30 е намален на 10 и денес е блокирана. Од ова коло коеф за 1/2 и 2/1 за бразилците се намалени на пола. :(

Епа батулец, така е :D Јас пошо планирав да пишам 2/10 да барам и сеа не ми се исплаќа на овие квоти.

Да сеа видов и онлајн ѓи нема,ќе биде густо:D.

Да сеа видов и онлајн ѓи нема,ќе биде густо:D.

На wwin ги имаше Ponte Preta во понуда претходните 2 кола кога помина 2-1, и тоа по 27-28 квота. Денес ги има сите по 27 квота освен Интернационал.

Nackev jas vo vil hil gi pisav, 30 so 35 koef bea pred da gi blokira :D :D
I ponte preta ja nacekav, samo da se fati :D :D

леле кој шит се дешава еј!
7 утакмици имам на ливчето и 4 се праат по првото полувреме...
ми остануваат хикон 1 (испадна 0:1 2:1), алмерија-алкорон г-г 3+ и честер т1 2+
алмерија прво ја пишав 3+ и после си викам нема шанси да биде 3-0 и она така испадна ц ц ц
и честер 0-1 прво полувреме, ја гледав на статистика на бет365 имаа 17 корни, 20 шута на гол и исто толку покрај гол а овие само еден шут на гол од кој го дале голот у втора минута и уште 2 покрај гол... и честер едвај даде гол у 88ма за 1-1 :tapp:

Јас мислам дека денес бразилциве ќе испозаебат. Да не ви кобам на тие што сте играле ама така иде тоа според некое непишано правило, чим претходните две три кола даваше многу утакмици 2/1, 1/2 тогаш ова коло мора да пројде мирно. :)

Јас мислам дека денес бразилциве ќе испозаебат. Да не ви кобам на тие што сте играле ама така иде тоа според некое непишано правило, чим претходните две три кола даваше многу утакмици 2/1, 1/2 тогаш ова коло мора да пројде мирно. :)

Нека пројде мирно и нека ги вратат бодовите Коринтијанс на Крузерио, да не се плеткаме. :D Среќа е мечов во 3 сатот, ќе си легнам сеа и утре на утро ќе си проверам ко чоек за резултатот.

Нека пројде мирно и нека ги вратат бодовите Коринтијанс на Крузерио, да не се плеткаме. :D Среќа е мечов во 3 сатот, ќе си легнам сеа и утре на утро ќе си проверам ко чоек за резултатот.
Блазе тебе ја и да легнам едно 20 пати ке се разбудам за да проверам од 3 до 5 сатот:D

Блазе тебе ја и да легнам едно 20 пати ке се разбудам за да проверам од 3 до 5 сатот:D

Абе добив 1250+600 пред некој ден, онака 360 стадов и да изгубам нема гајле, ама друго е, 710 ќе земам вака, фактички 710 ги губам ако не помине, а би ми дошле и те како добро за викендов да се крениме поозбилно. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom