Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Е нема, сите утакмици вчера ги потрошивте :pos: Него...оти Полска-Англија ја одложија за денеска?
И јас тоа викам.
Сега ќе си бев добитен, овака морам да чекам да видам шо ќе направат Англичаниве, ако ме заебат у колено ќе си пукам.
Инаку ваљда оти мора да се одигра, нема ваљда друг термин за играње на утакмицава, па мораше денеска.

И јас тоа викам.
Сега ќе си бев добитен, овака морам да чекам да видам шо ќе направат Англичаниве, ако ме заебат у колено ќе си пукам.
Инаку ваљда оти мора да се одигра, нема ваљда друг термин за играње на утакмицава, па мораше денеска.
Ама зошто ја одложија? Дожд, торнадо...? :D

За денеска одам со
Англија - Полска 1+ прво и 1+ второ (1.9) и
Прат - Лагостера 1+ прво и 1+ второ (1.9)
мислам дека добри коеф и се дадени и би требало да испаднат

А вие мислевте толку лесно ќе добиете некој денар?
iVoNHVPIZyxoq.gif

Coritiba 2/1
Fluminense 2/1
Flamengo 2/1
Internacional 2/1
Sao Paulo 2/1
2/5 za 100
Sport Recife 1/2 i 2/1 za po 100 den

И јас тоа викам.
А што не ја покриеш? Или не е за големи пари :)? ја се мислам измеѓу 1 и Х најверојатно Х ќе покријам барем, јебига за ситно е :)

А што не ја покриеш? Или не е за големи пари :)? ја се мислам измеѓу 1 и Х најверојатно Х ќе покријам барем, јебига за ситно е :)
За 100ка уплата 1300 иам добивка.
Се мислам да одам X да ставам некои 250-300 денари, ама незнам ќе видам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom