bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.085
- Поени од реакции
- 7.281
Е нема, сите утакмици вчера ги потрошивтенема некој тикет денес ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е нема, сите утакмици вчера ги потрошивтенема некој тикет денес ?
И јас тоа викам.Е нема, сите утакмици вчера ги потрошивтеНего...оти Полска-Англија ја одложија за денеска?
Ама зошто ја одложија? Дожд, торнадо...?И јас тоа викам.
Сега ќе си бев добитен, овака морам да чекам да видам шо ќе направат Англичаниве, ако ме заебат у колено ќе си пукам.
Инаку ваљда оти мора да се одигра, нема ваљда друг термин за играње на утакмицава, па мораше денеска.
Силен дожд, потопен терен.Ама зошто ја одложија? Дожд, торнадо...?![]()
Дожд, дожд.Ама зошто ја одложија? Дожд, торнадо...?![]()
А што не ја покриеш? Или не е за големи париИ јас тоа викам.
Сега ќе си бев добитен, овака морам да чекам да видам шо ќе направат Англичаниве, ако ме заебат у колено ќе си пукам.
Инаку ваљда оти мора да се одигра, нема ваљда друг термин за играње на утакмицава, па мораше денеска.
За 100ка уплата 1300 иам добивка.А што не ја покриеш? Или не е за големи пари? ја се мислам измеѓу 1 и Х најверојатно Х ќе покријам барем, јебига за ситно е
![]()
Coritiba 2/1
Fluminense 2/1
Flamengo 2/1
Internacional 2/1
Sao Paulo 2/1
2/5 za 100
Sport Recife 1/2 i 2/1 za po 100 den
Тоа е за денес сигурни за викенд од поозбилните европски клубови.Дај посигурни,сумливи ми се овие големиве бразилски клубови![]()
Добро толку многу ли е сигурна утакмицава, на сите страни само оваа се кажува.17.10.2012 - 03:00
Бразил 1
Крузеиро - Коринтијанс 1 [1,95]
Штом на сите страни оваа се кажува Х2 All InДобро толку многу ли е сигурна утакмицава, на сите страни само оваа се кажува.