Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Тамам сакав да пишам дека Ставрев суди на мечеви што ја паѓаат пола Македонија ете го голот :D (и на БАТЕ-Баерн беше тренер)
Од сега нема играње мечеви на кој што Ставрев суди :D

Тамам сакав да пишам дека Ставрев суди на мечеви што ја паѓаат пола Македонија ете го голот :D (и на БАТЕ-Баерн беше тренер)
:icon_mrgr:

И на Барселона - Бате беше судија и тепаше Барса 2-0 мислам тогаш.
Така да засега има 2 од 3.....следната сите контра фаворитот Ставрев кога ќе суди.

Така да засега има 2 од 3.....следната сите контра фаворитот Ставрев кога ќе суди.
Да ама Барса никој не ја игра на спортска. :D

Мамето да им го ебам на русите :mad: :mad: :mad: :mad: Ептен мал коефициент беше за 1 па го пишав 1 и 3+ и одма да паднам :facepalm:

И тогаш сите ја играле 1и3+ :D

Мамето да им го ебам на русите :mad: :mad: :mad: :mad: Ептен мал коефициент беше за 1 па го пишав 1 и 3+ и одма да паднам :facepalm:

Јас па хендикеп 1 ја имав и ја гледам од 75 минута имаа барем 5 шанси за гол :tapp:

Јас на 78 минути го фрлив далинското и све у курац отерав...одам до вц се враќам гледамо 1-0 од пенал...што пенал има свирнато Савтрев??..гледаше некој дали беше пенал??

Јас на 78 минути го фрлив далинското и све у курац отерав...одам до вц се враќам гледамо 1-0 од пенал...што пенал има свирнато Савтрев??..гледаше некој дали беше пенал??

Беше чист пенал.. опасен старт направија Азербејџанциве, а и само некоја минута предходно имаа исто така остар старт во шеснаесетник.

Блиско беше до линијата, но мислам дека немаше пенал и коментаторот кажа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom