М
Мартин`
Гостин
Дај боже. Бар системот ќе ми остане у игра. И тоа последна ја пишав од фиксните.
Ете пенал за 1-0

Ставрев суди,сеа ќе им поклони едно пеналче.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај боже. Бар системот ќе ми остане у игра. И тоа последна ја пишав од фиксните.
Ставрев суди,сеа ќе им поклони едно пеналче.
А да те питам дали ќе фатам денесСтаврев суди,сеа ќе им поклони едно пеналче.
Алал да ми еЕте пенал за 1-0
![]()
ДаА да те питам дали ќе фатам денес![]()
![]()
Тамам сакав да пишам дека Ставрев суди на мечеви што ја паѓаат пола Македонија ете го голот(и на БАТЕ-Баерн беше тренер)
Од сега нема играње мечеви на кој што Ставрев суди![]()
Па да де.На сите мечеви на кој што Ставрев е тренер нема да се уплаќа.Што мајка бара судија да биде тренер
И на Барселона - Бате беше судија и тепаше Барса 2-0 мислам тогаш.Тамам сакав да пишам дека Ставрев суди на мечеви што ја паѓаат пола Македонија ете го голот(и на БАТЕ-Баерн беше тренер)
Од сега нема играње мечеви на кој што Ставрев суди![]()
Да ама Барса никој не ја игра на спортска.И на Барселона - Бате беше судија и тепаше Барса 2-0 мислам тогаш.
Така да засега има 2 од 3.....следната сите контра фаворитот Ставрев кога ќе суди.
И тогаш сите ја играле 1и3+И на Барселона - Бате беше судија и тепаше Барса 2-0 мислам тогаш.
Така да засега има 2 од 3.....следната сите контра фаворитот Ставрев кога ќе суди.
Мамето да им го ебам на русите![]()
![]()
![]()
Ептен мал коефициент беше за 1 па го пишав 1 и 3+ и одма да паднам
![]()
Јас на 78 минути го фрлив далинското и све у курац отерав...одам до вц се враќам гледамо 1-0 од пенал...што пенал има свирнато Савтрев??..гледаше некој дали беше пенал??
Блиско беше до линијата, но мислам дека немаше пенал и коментаторот кажаЈас на 78 минути го фрлив далинското и све у курац отерав...одам до вц се враќам гледамо 1-0 од пенал...што пенал има свирнато Савтрев??..гледаше некој дали беше пенал??