Значи и ти частиш? Обобообо![]()
ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи и ти частиш? Обобообо![]()
Па идеш на сигурно, нормално.Јас ке кажам за мене секој тип шо го редам овде имам претходно утврдено зошто и од кои причини го играм значи го имам изанализирано или пак го имам прочитано и тоа шо сум го прочитал ми фатило око па мислам дека е добро да се изигра
Флуминенсе 1-1 ја оптегнав 1Х 2,00 коеф на 7 евра слаб сум со пари на акаунтот поке да имав поке ке репнев
Ова не можеше да се спроведе во група од 20 души а не на цел форум со еден збор НЕВОЗМОЖНОЕ па ај да воведеме правило да не се пишуваат такви информации нафрлени до небо од типот 100% местена, дојава и не знам што...Да биде обавезно одредено објаснување за утакмицата(ите) ако ништо друго барем статистика. Некогаш и таа помага, нели?
Јас имав и на акунтот повеќе, ама нели не ми се веруваше и само 5ка пуштив. А најжално е што додека пишав 5 ми се напиша и нула и избришав .. ех за 50 да пуштев... хахаСеа сите да си каснеме од задното дебело место што не ја уплативме поише![]()
Види како се нервирам, како да си каснете кога јас уплаќам 3 од 5, сите 3 пати паѓам, 2 пати не уплаќам и тогаш доаѓа. Епа вака од сега, ќе ви кажувам кога нема да ја уплатам наместената утакмица шо ќе ја добиеме, па вие уплатите ALL IN, во права смисла на зборот.Сеа сите да си каснеме од задното дебело место што не ја уплативме поише![]()
Е тогаш да, да ти се пуштеше за 50ка ќе беше јако.Јас имав и на акунтот повеќе, ама нели не ми се веруваше и само 5ка пуштив. А најжално е што додека пишав 5 ми се напиша и нула и избришав .. ех за 50 да пуштев... хаха![]()
Е тогаш да, да ти се пуштеше за 50ка ќе беше јако.И то по грешка, послатко би немало еј xD, е сеа ќе имаше грицкање нокти додека ја вртат, ама ќе се исплатеше.
![]()