Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
дајте нешто за утре да уплатам бе,колку да се прати.
за 100-че уплата :D
Реал ГГ3+ или ГГ4+, Порт Вале 1, Русија У21 со Велс 1. За 100, околу 6-7 стотки
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 23:37 ---
Се стокмив да ја пишам со 1 евро 70та минута, ко глеам на wwin ја нема во live betting, јеби га. :D
Оди сега Алл Ин на Флуминенсе Понте Прета. Чим уште не излезени од соблекувална губат 0-1, 102,3% ја вртат.

Абе чувајте си ги парите не гледате дека после местенкана 2-1 сите тн “дојави“ не испаднаа.. сега газдиве на кладилнициве и намерно ќе пуштаат муабети за местени утакмици демек да се лупа пари на нив, а не ме чуди и намерно да прават вака на старт уште 0-1 и демек ќе ја вртат.

Абе чувајте си ги парите не гледате дека после местенкана 2-1 сите тн “дојави“ не испаднаа.. сега газдиве на кладилнициве и намерно ќе пуштаат муабети за местени утакмици демек да се лупа пари на нив, а не ме чуди и намерно да прават вака на старт уште 0-1 и демек ќе ја вртат.

за 20-че колку да се прати вечерва . Сигурен сум дека не ти мењаат ништо 20 денари :)

Полека запнавте со наместените треба да се биде прав коцкар да се знае моментот кога да се оди all in, вака како што гледам еден аматер да пише наместена 2-1 сите под возот како овците ;)

За утре 20:30 Almeria - Cordoba 1, 1&3+, 1-1&3+
yeaaaaaaaaaaaaaaah Almeria 3-0

Jaс онака, за 20 денари, 600 носи. Ќе се изем ако влези, а в џеб имав уште 1000 моментално.

Нешто скептик сум ама ќе видиме , ако имаш стрим прати у пп :)

Бразилскава луѓе е апла наместена. Така ми мириса, штета нема понуда за во живо на wwin.

Имам еден предлог, секое коло да ги бркаме сите бразилски, 10 утакмици се, по 30че, 300 денари. Еве само ова коло 2 така испаднаа, а еве на повидок е и третата. Минатото коло исто имаше 2-3 итн.

Бразилскава луѓе е апла наместена. Така ми мириса, штета нема понуда за во живо на wwin.

Имам еден предлог, секое коло да ги бркаме сите бразилски, 10 утакмици се, по 30че, 300 денари. Еве само ова коло 2 така испаднаа, а еве на повидок е и третата. Минатото коло исто имаше 2-3 итн.
Секој ваков сличен план сигурно пропаѓа во вода, затоа што од непознати причини “некој таму горе“ ќе ги сврти работите и има 5-6 кола ниедна да не влези.:tapp:

Најубаво ќе биде големите екипи како Барселона, Реал, Баерн, Манчестер да се бркаат прелази секој викенд. Пример ќе најдеш 10 такви и ќе изиграш систем 2/10. Ќе ти треба тука поголема банка, ама кога ќе излезат бар 3 ќе земеш доста добри пари.

Најубаво ќе биде големите екипи како Барселона, Реал, Баерн, Манчестер да се бркаат прелази секој викенд. Пример ќе најдеш 10 такви и ќе изиграш систем 2/10. Ќе ти треба тука поголема банка, ама кога ќе излезат бар 3 ќе земеш доста добри пари.

А ти имат некој кажвено за малер? Абе кога не оди, не оди.

Неделава добивам 5 прелази, наводно намештаљки. И погоди шо, 3 од нив ги уплаќам, 2 не ги уплаќам, демек превара е.

Првата ја добивам, Понте Прета 2-1, ballisti шо ја даде, не бе не ја уплатив. Си влезе, после добив Штутгарт 2-1, Гремио 1-2, и двете без врска, не поминаја. Вчера ми кажаа Цеара 2-1, ја пишам, 1-1 си влегува, ни н од наместена. Денеска ми пишуваат играј го Понте Прета пак 2-1, и јас не бе, еднаш поминува, демек се останато е да ги вратат парите кладилнициве. Еве ви, 2 минута 0-1 и ќе си оди 2-1 или 3-1.

3 пати од 5 уплатив, 3 пати не поминува

2 пати не уплаќам, 2 пати влегува, не е се уште Понте вечерашниов, ама од авион се гледа во кој правец оди мечот.

Па Флуминенсе има серија од 4 победи, дури и реално е да се очекува кикс. Не верувам дека оваа ќе влезе 2-1.

Не е битно кој колкава уплата става битно е кој колку знае ако земам јас по форумов сите да ги пратам кој знае на шо можам да налетам проблемот не го барам во нив туку во мене шо сум почнал да пратам некој шо абер нема од кладилница само лупа од рекла казала затоа се прави избор на 10тина души во една посебна група и ке си пратиш полесно а и ке видиш кој разбират а кој не.Сега секој е типстер само оптегни ја утакмицата или препиши ја од некаде толку се бара

Има врска уплатата, и тоа како.
Му искоментирав на членот пошо го ископирал целиот пост на Starimajstor, демек некоја бомбастична најава/дојава, и ко шо гледам доста од вас се залетале по него, и овде ми беше муабетот за уплатата.

Според мене темава е да си помогнеме 1 на друг, ко шо правеше некој член погоре со информации (последно објави за Бешикташ кошарката) статистики за минати средби, повредени играчи и сл, а не да копираме "дојави" од други форуми/типстери.

Последните 2-3 кола од посилните лиги излегоа добри за повеќето типувачи (според моја претпоставка, ретко која екипа киксираше а имаше доста голови и сл) така да треба сега да се вратат тие пари од каде што дошле нели?

Sega ako padne crven na Ponte ke ja igram 1 iako i za dupla sansa ne e los koef 1.65
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 00:43 ---
Има врска уплатата, и тоа како.
Му искоментирав на членот пошо го ископирал целиот пост на Starimajstor, демек некоја бомбастична најава/дојава, и ко шо гледам доста од вас се залетале по него, и овде ми беше муабетот за уплатата.

Според мене темава е да си помогнеме 1 на друг, ко шо правеше некој член погоре со информации (последно објави за Бешикташ кошарката) статистики за минати средби, повредени играчи и сл, а не да копираме "дојави" од други форуми/типстери.

Последните 2-3 кола од посилните лиги излегоа добри за повеќето типувачи (според моја претпоставка, ретко која екипа киксираше а имаше доста голови и сл) така да треба сега да се вратат тие пари од каде што дошле нели?
Со членот веке 1 година соработуваме и даваме информации и еве како изгледа таа соработка не само со него туку и со 10тина други еве ти еден пример како изгледа мораш да имаш некој аргумент зошто и како
4bf60057f44144b28cc3c0a.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom