Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Што кажал? Ако не излезе ке изгориме :facepalm:
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 14:45 ---
Citadella - Modena X-1
http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=italy2&game=660708

Еве што кажал...

Туку проблемот со форумиве (особено со овој) е шо мали дечиња со по 50-100ден максимум уплата по тикет станаа типстери, па неретко знаат да ги навлечат и оние поголемите играчи

е да ви ебам тоа , се решив прв пат да препишам тип и таа ме јебе моментално на тикет , штета што многу касно ја пишавте дека е наместена 100 % тогаш сигурно немаше да ја уплатам , a уште да знаев дека стари мајстор го пуштил муабетов е тек тогаш немаше нииииииииииииииииикогаш во живот да ја уплатам човекот го пратев некое време на фб и е најголем морон на свет од 100 утакмици ке погоди некоја на среќа и ајде ѕвер е... :tapp:

Абе нема...а јас не уплаќам на ваквите 99% од нив излегуваат. Јас уплатив и нормално нема да влезе, сега џабе ќе ми пропадне тикетот, а златни ракомети имам за после....

http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=italy2&game=660708

Еве што кажал...

Туку проблемот со форумиве (особено со овој) е шо мали дечиња со по 50-100ден максимум уплата по тикет станаа типстери, па неретко знаат да ги навлечат и оние поголемите играчи
Не е битно кој колкава уплата става битно е кој колку знае ако земам јас по форумов сите да ги пратам кој знае на шо можам да налетам проблемот не го барам во нив туку во мене шо сум почнал да пратам некој шо абер нема од кладилница само лупа од рекла казала затоа се прави избор на 10тина души во една посебна група и ке си пратиш полесно а и ке видиш кој разбират а кој не.Сега секој е типстер само оптегни ја утакмицата или препиши ја од некаде толку се бара

хахахаа не ми се верува дека се лизнавте сите на дете од ракав што тресе типови. Убаво ви вика John Galt aко верувате на секој на ФБ со типови без куќа ќе останете. Пишувајте си тоа што си мислите вие.;)

Човек кога ќе ја погледне табелата и се дрзнува самиот да пиши..Емполи белким ќе победи некогаш неможи вечно 0 победи да има..ова е веќе 9-ти натпревар што значи имаше логика типот ама ајде

Вчера што зарадив на Мареј... оставив комај се на Емполи :place:

Абе ви викам ја играјте си тенис ама вие ..
Ви пишав Де Шепер ал ин ме послуша некој ? еве го води 1-0 во сетови..

Абе ви викам ја играјте си тенис ама вие ..
Ви пишав Де Шепер ал ин ме послуша некој ? еве го води 1-0 во сетови..
Jaс те послушав брат,ке се извадам малку за уплатата на Емполи :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom