Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Леле бе дечки шо не кажавте порано, да можев и јас да ја уплатам. Околу 22 30 прв пат прочитав, а за малку испуштив 5 евра на wwin, а таму беше 27 квота, а му викав на еден другар, го премолев да ми прати барем 2 евра, ама тој не, вика нема шанси да е наместена бидејќи се прочуло веќе и секаде е блокирана, е тоа ти е.

Денес пуштив со 50че за 2720, да фатам денес некако да ми се ублажи болката поради неуплаќањето на местенката :(

Не бев при голем капитал да ја пуштам 20,5- Мареј сингл, сепак ја врзав на тикетов. Поголем пациент од Долгополов нема, и нема ни да има.

6-2 4-2 моментално :)

Овде се вртеле 2-1 утакмици ноќеска, јас на Виноскоп мрзнев:tapp:
Ај наздравје да си ги трошите парите :)

Овде се вртеле 2-1 утакмици ноќеска, јас на Виноскоп мрзнев:tapp:
Ај наздравје да си ги трошите парите :)
ЦЦЦ и ја на Водно еееј. :pos: Ми смрзнаа трепките, а да бев дома пари ќе напраев. :D
Денес изиграв едно од очај за 20 денари, колку да се прати нешто.

Доста веќе со местенката, кој фатил фатил, кој не ќе збори уште 100 години :D
Кажете за утре што да се става?
Србија-Белгија е утакмица на денот, откако се објави веста за повредата на Фелаини почна да паѓа коеф. за Србија.

За утре мислам овие да му ги уплатам и немаат кај да бегаат.

Колумбија-1 1.60
Еквадор-1X 1.25
Албанија-1X 1.35
Швајцарија-1X 1.19

3 и кусуро коефициент...стави пари,земи пари

Доста веќе со местенката, кој фатил фатил, кој не ќе збори уште 100 години :D
Кажете за утре што да се става?
Србија-Белгија е утакмица на денот, откако се објави веста за повредата на Фелаини почна да паѓа коеф. за Србија.
Србиве се изгубени во свемиров бе.....јас ќе чекам до утре, ќе видам ама X2 ја играм сигурно, можда и чиста 2.
Туку јас се мислам нашиве сингл да ги играм...

rabotat li kladilnicite denes vo SKOPJE!posto praznik e!neka kaze nekoj,mi treba

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom