Torino 1
Juventus 2
Fiorentina 1
Juventus 2
Fiorentina 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море што ти реков за Витесе?Леле Валенсија ме упропасти..не играм повеќе..дупла шанса ја бркам неможат слепите Леванте барем нерешено да извадат..ох господе
Башка Ајакс кога игра од 12 и 30 во недела... кхммм многу ретко тепа, ја никат не го играм у недела кога игра Ајакс во овој термин.Малце да ви објаснам нешто за оваа утакмица . Овие Утрех се најнезгодните противници за Ајакс .. Лани двете ги фатив да тепа Утрех а на првата ги фатив со еден другар т12+ пп 13.50 коеф за утрех да даде 2 гола во прво . Со нив секогаш тешко играат Ајакс проверете статистика едно друго никој клуб не им има вака направено нешто на Ајакс последните 5 првенствени меча со овој денес 4 порази на Ајакс и 1 реми денешново . Не се игра на Ајакс 1.25 посебно кога нема победа против нив во последните 2 години .
Море што ти реков за Витесе?
Такви се тие тимови, само колку да те заебат, затоа и не ги ставам на ливче.
Порто, Наполи, Јунајтед и Дортмунд, на овие мислам дека може ол ин да се оди. И ја така ќе напраам, ќе им ги ставам сите 100 денари што ги имам.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 14:33 ---
Башка Ајакс кога игра од 12 и 30 во недела... кхммм многу ретко тепа, ја никат не го играм у недела кога игра Ајакс во овој термин.
Оф леле маки кладионичарски наши...ајде за тој шо има поќе пари...ај ти 100 денари ќе му клајш барем си имал толку..јас сега и тие 1000 денари ги ебав и сега за на стрижење немам доволно..ќе се пишам кај фризерот![]()
Сеа Лацио ја репам 2 со последните 20 евра онлајн шо ги имам да ги прежалам и нив
Х ја имам 13 корнери имаат џабеШто мислите ќе ја свртат ли Рубин ?
Ако те падне јунајтед добиваш 130 денари ако влезат сите 993 .Системиве од секогаш ми биле нејасни... Еве го тикетот
Милан - Интер 0-8 корнери @ 2.60
Њукасл - Манчестер Јунајтед X-2 @ 4.80
Мајорка - Гранада 1 @ 1.90
Барселона - Реал Мадрид 0-2 @ 2.10
Систем 3/4
Можна добивка 130 - 993
Ако ме падне една (било која?) добивам 130 денари а ако ги погодам сите 993?