Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ја гледам Торино-Каљари и видов дека гостите имаат 6 играчи што нема да играат против Торино од кој еден е Суспендиран поради црвен картон сега ќе ги напишам
Cagliari
Luca Rossettini (suspend-одбранбен играч)
Andrea Cossu (играч од средината кој игра во првиот состав на гостите)
Vicenzo Camillari (одбранбен играч позајмен е од Реџина и е во прва постава но повреден е)
Ricardo Pinilla (сигурно го знаете ако пратите Сериа А тој порано беше прв напаѓач на Каљари но сега е резервен напаѓач)
Daniele Dessena (играч од средината порано играше помеѓу 11те но сега исто така е во резерва)
Federico Casarini (централен играч позајмен од Болоња исто така добро познат)
Torino
Sergiu Suciu (централен играч и е првотимец)
Abou Diop (резервен напаѓач)
Salvatore Masiello (дефанзивец и игра во прва постава но повреден е)

Каљари се тие кој се ослабени немаат добри 6 играчи и тоа важни за тимот мислам дека ми можело да биде
1 @ 2.00 или пак T1 2+ @ 2.10

Brommapojkarna - 2
Liverpool - 1
Ham Kam - 1
Porto - 1

7/10

-----------------------------

Single:
Barcelona - Real M - 2 @ 3.80

8/10

Манчестер Јунајтед
Ливерпул
Борусија Дортмунд
Јувентус
Брага
Зенит

За 100=1770 добивка

Сингл: Барселона - Реал Мадрид ГГ и 4+

Абе.. не ја играме денеска Базел-Сервет местенка 1-2/2-1 ? :D Поповолни услови за местење амин..демек Базел не е во форма нешто..а и “изморени“ се од некни шо играја со Генк...а и Сервет “многу добри“ се скорот им е 0-2-9...на 20 ден мислам може да се пробаат двете комбинации. Едната е 50 другата 30 коеф.

Леле Валенсија ме упропасти..не играм повеќе..дупла шанса ја бркам неможат слепите Леванте барем нерешено да извадат..ох господе

Lyon - 2
Bordo - 2
PSG - X

@ 15 3/10

Milan - GG3+
Man UTD - GG3+
Dortmund - GG3+
Juve - 0-2
Minhengladbah - GG3+

4/10

друже последни ја за 2700 ги чекам....
Малце да ви објаснам нешто за оваа утакмица . Овие Утрех се најнезгодните противници за Ајакс .. Лани двете ги фатив да тепа Утрех а на првата ги фатив со еден другар т12+ пп 13.50 коеф за утрех да даде 2 гола во прво . Со нив секогаш тешко играат Ајакс проверете статистика едно друго никој клуб не им има вака направено нешто на Ајакс последните 5 првенствени меча со овој денес 4 порази на Ајакс и 1 реми денешново . Не се игра на Ајакс 1.25 посебно кога нема победа против нив во последните 2 години .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom