Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Lazio-Maribor 1 @ 1.35
Marseille-AEL 1 @ 1.35
Metalist-Rapid 1 @ 1.35
Rosenborg-B.Leverkusen GG @ 1.65
Atl.Madrid-Plzen 1 @ 1.35
5.48
ova e po mene za utre!
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 23:45 ---

neka gleda realno malce pa ke vidi kaj moze dinamo zagreb so dinamo kiev i plus na domaesen igra kiev a za malaga da ne zborime anderlech izigra so milan 0:0
Шо да гледам бе?ја само реков дека може да не излезе таќе ми седеше,ти ако толку беше сигурен што не ја уплати сингал,за 1000евра,или ја пушти а?

Шо да гледам бе?ја само реков дека може да не излезе таќе ми седеше,ти ако толку беше сигурен што не ја уплати сингал,за 1000евра,или ја пушти а?
Кај да најде 1000 евра не дупи и ти :D

Што мислите за ПСВ - Наполи утре, има шанси да влезе двојка ? Гледам 3.40 им дале на Наполи :)

А предходната во Европа лига ПСВ ја изгуби од Дњепр 2-0 а на другата страна Наполи е во одлична форма и класа погоре играчи ..
PSV (4-3-3): Waterman; Manolev, Bouma, Marcelo, Willems; Strootman, van Bommel. Engelaar; Mertens, Toivonen, Lens. A disposizione: Tyton, Jorgensen, Derijck, Ritzmaier, Hutchinson, Matavz, Wijnaldum. All. Advocaat.

NAPOLI (3-5-1-1): Rosati; Fernandez, Cannavaro, Aronica; Mesto, Berhami, Donadel, Dzemaili, Dossena; Insigne, Vargas. A disposizione: De Sanctis, Campagnaro, Inler, El Kaddouri, Zuniga, Pandev, Cavani. All. Mazzarri.

ARBITRO: Tudor (Rou)

Ко дробев тука за Малага кој стигна ме убедуваше дека нема да излези и на крајот не ја уплатив и 0-3..цццц..сигурен бев дека за Андерлехт го измислија фудбалот и дека ЛШ му е единствена шанса за просперитет на оваа екипа

Ко дробев тука за Малага кој стигна ме убедуваше дека нема да излези и на крајот не ја уплатив и 0-3..цццц..сигурен бев дека за Андерлехт го измислија фудбалот и дека ЛШ му е единствена шанса за просперитет на оваа екипа
Само не ми е јасно ако си сигурен што не ја опна сингалче:D?дека глеам беше многу сигурен.

Фатив ливче но уплатено е во Кавадарци (кладилница Play In), а јас сум од Скопје па дали може да се земат парите од тука или мора стрикно од таму? И колку време можам да ги земам парите пред да ми пропаднат?

Lacio 1
Marsej 1
Liverpul 1
Anzi 1
At Madrid 1
Rubin 1
Hanover 1x
Lion x2
Metalist 1
Napoli 2+
Sporting x2
Totenhem x2
Inter 2
za 100 = 3300 :свиркам:

Спарта Прага - Атлетик Билбао 2че? 2.25.
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 13:56 ---
Билбао - 2
Тотенхем - 2
Ливерпул - 1
Интер - 2
Хановер - 1
Бриж - 1
а може и Базел - 1

• Ми се допаѓа
Reactions: H96
Бриж-Маритимо Т1 2+ 2.30
И Хановер-Леванте Т1 2+ мислам 1.80 дека е.
Розенборг-Леверкузен ГГ 1.65
Марсеј 1 1.35
Атлетико М. 1 1.35
Планирам ова да го пуштам после за 50че, колку да вратам нешто што изгубив од вчера и завчера.
П.с. Може нешто и тенис да улета да крене добивка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom