- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 795
- Поени од реакции
- 375
Отиде тикетот со Зенит-1Х ајде на др тикет остануваат Арсенал,Реал,Шалке и Динамо Киев
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mожи да се искомбинира на тикет за 50тина денари.Што мислите за ПСВ - Наполи утре, има шанси да влезе двојка ? Гледам 3.40 им дале на Наполи
А предходната во Европа лига ПСВ ја изгуби од Дњепр 2-0 а на другата страна Наполи е во одлична форма и класа погоре играчи ..
2500Колку добитен?
![]()
Фала курцуОтидов да фрлам 500 ден на Сити 1Х, Реал 2, МЗТ 1 и Адемар Леон 1...ако изгубам не ме барајте на темава подолго време![]()
Наполи игра со резерви во ЛЕ, а и катастрофа се на гостинси терен. Јас не би играл тука 2.Што мислите за ПСВ - Наполи утре, има шанси да влезе двојка ? Гледам 3.40 им дале на Наполи
А предходната во Европа лига ПСВ ја изгуби од Дњепр 2-0 а на другата страна Наполи е во одлична форма и класа погоре играчи ..
ке загуби Малага, не се форсирајте!
За утре мислам дека Реал 2ка и Шити ГГ.
Мој совет за денеска да не ја играте динамо киев,знам дека са слаби хрватите,ама ете некако ми е сумљива,па најдобро би било да се прескокне.
ama zagubi malaga breeee so se kiksas ne znam
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 23:33 ---
uste eden kikser Taye Taiwo,Miguel Veloso,Yarmolenko i Kranjcar kaj be so zboris![]()
Многу е лесно да се правиш паметен откако ќе завршат утакмиците.