Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Отиде тикетот со Зенит-1Х ајде на др тикет остануваат Арсенал,Реал,Шалке и Динамо Киев

Закаснив малце :(
Малага -2
Бристол Р - 1&3+
9,56
за помал влог оди ова не е како вчера (n)

Што мислите за ПСВ - Наполи утре, има шанси да влезе двојка ? Гледам 3.40 им дале на Наполи :)

А предходната во Европа лига ПСВ ја изгуби од Дњепр 2-0 а на другата страна Наполи е во одлична форма и класа погоре играчи ..

Што мислите за ПСВ - Наполи утре, има шанси да влезе двојка ? Гледам 3.40 им дале на Наполи :)

А предходната во Европа лига ПСВ ја изгуби од Дњепр 2-0 а на другата страна Наполи е во одлична форма и класа погоре играчи ..
Mожи да се искомбинира на тикет за 50тина денари.

Значи не можеше да искочат сите 4, мораа Шалке да примат у 90-та и тоа со играч повеќе 40 минути :facepalm:

Наполи игра со резерви во ЛЕ, а и катастрофа се на гостинси терен. Јас не би играл тука 2.

Аииии Шалке али ме пресече :mad: Се израдував на добивка а они дебили у 90 минута примаат гол :facepalm:

ке загуби Малага, не се форсирајте!
За утре мислам дека Реал 2ка и Шити ГГ.

ama zagubi malaga breeee so se kiksas ne znam
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 23:33 ---
Мој совет за денеска да не ја играте динамо киев,знам дека са слаби хрватите,ама ете некако ми е сумљива,па најдобро би било да се прескокне.

uste eden kikser Taye Taiwo,Miguel Veloso,Yarmolenko i Kranjcar kaj be so zboris :pos::tapp:

ama zagubi malaga breeee so se kiksas ne znam
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 23:33 ---

uste eden kikser Taye Taiwo,Miguel Veloso,Yarmolenko i Kranjcar kaj be so zboris :pos::tapp:

Многу е лесно да се правиш паметен откако ќе завршат утакмиците.

Lazio-Maribor 1 @ 1.35
Marseille-AEL 1 @ 1.35
Metalist-Rapid 1 @ 1.35
Rosenborg-B.Leverkusen GG @ 1.65
Atl.Madrid-Plzen 1 @ 1.35
5.48
ova e po mene za utre!
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 23:45 ---
Многу е лесно да се правиш паметен откако ќе завршат утакмиците.

neka gleda realno malce pa ke vidi kaj moze dinamo zagreb so dinamo kiev i plus na domaesen igra kiev a za malaga da ne zborime anderlech izigra so milan 0:0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom