Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Малага за Андерлехт го измисли фудбалот..не гледам како белгијците ќе му изиграат фудбал на силно мотивираните Малага каде ЛШ му е единствен спас на оваа екипа да направи некоја пара..плус Андерлехт немаат победа 9 години мислам на домашен терен во групната фаза во ЛШ..така некаде прочитав
Абе бате ако беше се вака едноставно досега ќе банкротираа кладилниците.Не велам дека не може да тепа се може да се случи само немој да бидеш сигурен дека ќе заврши 2ка.

Da im se poseram na juventus, ali dobrata strana e toa sto bev zaletan da igram na 4000-5000,a koga otidov vo kladilnica gi izigrav Feliciano Lopez 1,Celzi 2, i juventus 1 na 1000, i ete taka juventus me padna:)

Незнам точно кој праша за Аба лига, баш сега видов во спортлајф на МЗТ стаиле 1.3 коеф. за Широки 3.25.
За денес мислам да ги стаам
МЗТ 1,Реал 2, Сити 1, Динамо Киев и Арсенал 1во фикс, а доле да барам 4/6 од следниве:ПСЖ 2 Милан 2 Андерлехт х Будучност 2 Цибона Н2 и Партизан Н1. За 50 од 557 до 14 илјади :)

Јас ќе ги играм, Сити т1 2+, Арсенал 1, Динамо К. 1 и се мислам Реал или Шалке, но изгледа Реал ќе го уплатам, ќе видам утре.

5.5 квота од прилика, со повеќе пари. Или ќе фатам или паузираме 1месец. То е то. :)

Ја идам на Реал , Динамо и Арсенал на 2000 уплата . Вчера ме утепа баерн за 5000 ама тоа е . Ќе фатам денес кој ги ебе кладилнициве

JAS Mancester siti 1 i Milan x2 kvota okolu 3, toa igram na odprilika 2000den dokolku ne se predomislam :D

Малага за Андерлехт го измисли фудбалот..не гледам како белгијците ќе му изиграат фудбал на силно мотивираните Малага каде ЛШ му е единствен спас на оваа екипа да направи некоја пара..плус Андерлехт немаат победа 9 години мислам на домашен терен во групната фаза во ЛШ..така некаде прочитав

А како денес се прават пари во фудбалот? ;)

Како сите го играат Реал, песосани од вчера...а заборавате дека Бвин им е спонзор :D

Сити 1
Арсенал 1
Шалке 2+
Динамо Киев 1
Реал 2
Милан х2
ПСЖ х2
Малага х2

23 коеф за 100 ден, за да си ја вратам 1000-ката од вчера. :pos:

Зенит Милан ако ја погоди некој јас ја..таа ни за кец не е ни за двојка..едните искарани неќат да се видат,другите се чорба невидена..кој знае што ќе се случи на овој натпревар

Зенит Милан ако ја погоди некој јас ја..таа ни за кец не е ни за двојка..едните искарани неќат да се видат,другите се чорба невидена..кој знае што ќе се случи на овој натпревар
Е па онда Х :ROFLMAO:

Зенит се искарани?

па како не знаеш дека денисов беше казнет од клубот и играчите(руси) застанаа во негова одбрана па Лучиано Спалети ги молеше да се вратат и дека му требаат на клубот..кавгата беше поради Хулк и Витсел поради нивните огромни плати небаре Роналдо и Меси ..што мислиш зошто Зенит неможат да победат во руското првенство?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom