Има голем и голем влог. Мислев да не имате 2-3 утакмици нешто да уплатам онака, а за голем влог одиме од понеделник на US Open!
Бидејќи голем влог во твојот пост беше болдирано би требало и да е стварно голем

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има голем и голем влог. Мислев да не имате 2-3 утакмици нешто да уплатам онака, а за голем влог одиме од понеделник на US Open!
Бидејќи голем влог во твојот пост беше болдирано би требало и да е стварно голем.Ако ставаш голем влог ако не можеш сам да одбереш утакмици или не играј или чувај го влогот за друга прилика или играј УС Опен зошто претпоставувам повеќе ти идат тенис типови.
mnogu se cuva udineze
Еве ви една дојава директно од Тевез за викендов-Лугано 1у2
![]()
26 koef mislam ne sum siguren......Дали знае некој колку треба да ти е коефициент у златна копачка,ако паднеш на една за да ти вратат пари и дали се рачунаат сите утакмици или само тие што си ги фатил,без таа на која си паднал?![]()
Вкупниот коефициент на ливчето го делиш со коефициентот на утакмицата што си ја промашил. Ако добиениот коефициент ти е над 29, ти даваат ваучер со идентична сума која си ја уплатил претходно.Дали знае некој колку треба да ти е коефициент у златна копачка,ако паднеш на една за да ти вратат пари и дали се рачунаат сите утакмици или само тие што си ги фатил,без таа на која си паднал?![]()
Фала богу и јас после 1 месец нервози да излезам добитен.
Еве што погодив
Астон Вила - Евертон 2
Петерборо - Лидс 2
Фиорентина - Удинезе 1
Блекпул - Ипсвич 1
Мидлзброу - Кристал Палас 1
За 100че
5 335.
Valjda2 у 1 да не мислел?