Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Има голем и голем влог. Мислев да не имате 2-3 утакмици нешто да уплатам онака, а за голем влог одиме од понеделник на US Open!

Бидејќи голем влог во твојот пост беше болдирано би требало и да е стварно голем :).Ако ставаш голем влог ако не можеш сам да одбереш утакмици или не играј или чувај го влогот за друга прилика или играј УС Опен зошто претпоставувам повеќе ти идат тенис типови.

Бидејќи голем влог во твојот пост беше болдирано би требало и да е стварно голем :).Ако ставаш голем влог ако не можеш сам да одбереш утакмици или не играј или чувај го влогот за друга прилика или играј УС Опен зошто претпоставувам повеќе ти идат тенис типови.

Фала богу, на фудбал не се залетвам, проклет спорт е, 3 комбинации. Кај тенисов се помали коефициентиве, ама или победа или пораз, нема проклето нерешено.

Еве пишав јас на 170 влог за 1200 денари добивка, за двава дена некои зицерчиња по 1,30. Ама ќе видиме .... нешто многу местат на нерешени...

Еве ви една дојава директно од Тевез за викендов-Лугано 1у2
Carlos-Tevez-dedicatoria-especial_OLEIMA20120819_0100_5.jpg

2 у 1 да не мислел?

Дали знае некој колку треба да ти е коефициент у златна копачка,ако паднеш на една за да ти вратат пари и дали се рачунаат сите утакмици или само тие што си ги фатил,без таа на која си паднал? :)

Дали знае некој колку треба да ти е коефициент у златна копачка,ако паднеш на една за да ти вратат пари и дали се рачунаат сите утакмици или само тие што си ги фатил,без таа на која си паднал? :)
26 koef mislam ne sum siguren......

Фала богу и јас после 1 месец нервози да излезам добитен.
Еве што погодив
Астон Вила - Евертон 2
Петерборо - Лидс 2
Фиорентина - Удинезе 1
Блекпул - Ипсвич 1
Мидлзброу - Кристал Палас 1
За 100че
5 335.

Вкупниот коефициент на ливчето го делиш со коефициентот на утакмицата што си ја промашил. Ако добиениот коефициент ти е над 29, ти даваат ваучер со идентична сума која си ја уплатил претходно.

Фала богу и јас после 1 месец нервози да излезам добитен.
Еве што погодив
Астон Вила - Евертон 2
Петерборо - Лидс 2
Фиорентина - Удинезе 1
Блекпул - Ипсвич 1
Мидлзброу - Кристал Палас 1
За 100че
5 335.

Со здравје да си ги трошиш, ајде сеа од задутре да се крениш на US Open :D :)

Јас пишав 9 утакмици, 5 денес, 4 утре. Едвај 86 минута 1-0 заводе Војводина и некако ја погодив, Ајакс го имам 1, води 3-0. Динамо Загреб и Јувентус ги имам 1, ама се 0-0 прво полувреме. Утре би чекал уште Барса,Реал,Шактар и уште некој 1,20 не знам точно кој беше. :)

Молите се Тевез утре да постигне гол па да ни даде нова дојава. :icon_lol: :pos:
Инаку кој го е послушал за 2/1 сите се уплатиле 1/2. :D

Едно фатив, на две други само по една:mad:, фатив 1400 а на тие 2 изгубив 2800, ама ок е ми требаа пари од понеделник на УС Опен има да затвора кладилници.:D

Фаќам Челзи и Јуве 1&2-3, Јунајтед 1&2+прво и ме паѓа Динамо Киев 1&2+прво. За 60 имаше 4200.

За утре вакво нешто ќе пробам.
Шахтјор 2-3 прво@2.3
Барса 2&2+прво@2.4
Интер 2&2-3@3.5
Сити 2&2-3@4.7

90 коефициент

Juventus - Parma PPX @ 2.25
Empoli - Regina 0-2 @ 1.65
Malaga - Majorka PPX @ 2.15
A.Beledije - Gbirligi 1-X @ 12.00 :mad:

Kajgana Shop

Back