Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
шо да го играм на гемови? плус? колку е сигурен по тебе? за 1000 че?

Jaс на плус гејмови ќе ги играм,само не знам во Моцарт колку е граница,ама ако е 40+,би требало да ја поминат,пошо секогаш играле тешки утакмици помеѓу себе.

ЈАс мислам Цонга ќе оди плус гемови..на тој натпревар кучка ќе се кучи според мене и ќе заврши 3-1 за некого или ќе оди 5 сет..нема шанси Мареј да е доминантен да победи 3-0

Се мислам Јужниве на полувреме со хендикеп да ги бапнам, ама не сум ги гледал Нигерија како играат па да прашам некој шо ги гледал има ли шанси да водат Јужниве 9 на полувреме.

Се мислам Јужниве на полувреме со хендикеп да ги бапнам, ама не сум ги гледал Нигерија како играат па да прашам некој шо ги гледал има ли шанси да водат Јужниве 9 на полувреме.
Не се лоши Нигерија ама подобро избегни ја ,според мене сигурно Русија нема да победи 20 разлика со Ангола.

Не се лоши Нигерија ама подобро избегни ја ,според мене сигурно Русија нема да победи 20 разлика со Ангола.
Во Моцарт во билтенот границата за Ангола беше 71.5, ја пуштам - и во ливчето гледам 62.5 границата.
Инаку и јас мислам дека нема да тепа Русија со поќе од 20

Хрватска 1 (-13.5)
Грција овер 158.5
Русија андер 146.5
Македонија овер 158

коеф. 12.75 на бет365

Шелбурн-Дундалк 1 & 3+ :icon_mrgr:

Значи ги фатив Јужниве 9 на полувреме :) али ја врзав со тенис и поплава. Само еден е Бубка и не е тенисер :гомце:

Шо велите за Литванија 2 (-.6.5) Порторико мислам можат да дадат достоен отпор освен ако им тргнат тројките на литванците. На ливчево ја чекам само македонија овер 158 па сакам да ја “штитам“ некако да ја пишам андер во комбинација со литванија?​

Хирошима - Џубило Ивата 1 1.95 5/10

Џубило Ивата без 3 првотимци плус ги немаат првиот и вториот голман. Почнува за 5 минути.

Хрватска 1 (-13.5)
Грција овер 158.5
Русија андер 146.5
Македонија овер 158

коеф. 12.75 на бет365
Добитен иако на штета на нашите, кои изгубија...:place:

Дај предложете некој сингл или дубл за денеска со мин 2 коеф.

шо е ова бе 167 кош разлика за Литванија со ДОминиканите???.. не е премногу даена разликата???..ова е чист минус според мене многу се 167 коша за ваква тврда утакмица плус во полуфинале

Добитен иако на штета на нашите, кои изгубија...:place:

Дај предложете некој сингл или дубл за денеска со мин 2 коеф.

Botafogo - 1
Internacional - 1

Може кој сака да проба, два кома нешто е коеф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom