Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ќе пробаме опет од ништо - нешто

Грција - Русија 2-Х
Чешка - Полска 1-Х

за 20 МКД = 3360 МКД

инаку мала анализа од мене:

Грција - Русија --- мислам дека Русија денес повторно ќе заигра и без проблеми ќе ја декласира Грција и нема да дозволи да го превземи некој првото место - 2 & 3+ (2,85)

Чешка - Полска --- Полска не е спремна за големо натпреварување,имаат очајна игра,само на моменти покажуваат дека играат фудбал,нивните ѕвезди - Левандовски и Блажиковски се сами и лесно можат да бидат изолирани......сите ја отфрлаат Чешка која години наназад игра атрактивен и интересен фудбал,имаат поквалитетна селекција од Полска(Барош,Росицки,Плашил,Чех итн),на ова првенство играат со ниски топки кои ги проигрува Росицки низ противничката одбрана при што се создаваат одлични шанси - мој тип е на Чешка 1 (2,9)

Италија - Македонија (жени) - 7+ / 9-0
Естониа - Белорусија (жени) - 4+ / 2-4
Шкотска - Израел (жени) - 4+ / 8-0

Најсигурен сум за Македонија 9-0 на домашен не имат тепано

Како не улезоа Белорусите уште еден гол да дадат па да и идам на тетката со три 7+ фатени на ливче :)
за вечер Полска и Русија да тепат ама на малце ги имам оти вчера ептен реално си искочија па затоа играв ги и Русите 4+&2+пп , Пољаците гг3+

Dep Merlo-Instituto Cordoba 2 16:00

За вечер кој сака нека си ја проба
Sport Boys - Cienciano 2-1 30 коеф
Не е никаква дојава еден пред мене сакаше да ја стави со 1000 му дадоа само со 200

Австрија - Македонија - Т2 - (26.5)
Мајами - Оклахома - 1

Ја имаше некој Македонија да игуби од Литванија на хендикеп? :D

Австрија - Македонија - Т2 - (26.5)
Мајами - Оклахома - 1
Ете ете, ако не те заебат македонци, кој ќе те заеби. Добро бе мораше 27 да дајте ? Барем 28 да беше да не ми е криво :mad:

Реков јас дека треба претпазливо со Русите...

Ај за утре на малце поситно ќе се "вадиме" за Русија

Данска-Германија 2

Португалија-Холандија 2

Утре ако можете да ги избегнете тие типови и да си ги изграте на голови... моја препорака.;)

Германија 2
Холандија 3+

И земете си другиот ден пари ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom