Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
307169_2375395541433_1268848549_n.jpg

--- надополнето: 14 јуни 2012 во 22:41 ---
Za utre:

Francija-Ukraina 1
Anglija-Svedska 1
307169_2375395541433_1268848549_n.jpg

Да ама ако Чешка не победи тогаш Русија и со нерешено завршуваат први.
Истиот тип го размилсував и јас па ќе видам за колку ќе ја уплатам :)
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 22:19 ---
А сакав да ја играм Шведска-Англија 1Х....

да ама две еиграат во 20 и 45 и ќе му ја мислат за Полска -Чешка кога сами можат да си свршат работа?

да ама две еиграат во 20 и 45 и ќе му ја мислат за Полска -Чешка кога сами можат да си свршат работа?
Секако ќе ја уплатам и мене ми е 90 % сигурна утре ќе размислам за колку :)

АЈДЕ ЗА УТРЕ ДА ИЗВАДИМЕ НЕКОЈА СИГУРНА ДА ГИ ЗАТВОРИМЕ КЛАДИЛНИЦИТЕ :) !

Мислите дека Русите ќе тепаат утре ? Гледам и нерешено им врши работа,па да не се опуштат со едно пријателско реми со јужните... Ако играат јако Русите треба со 3-4 разлика да тепаат. Чешка мислам дека ќе го јадат немиен со Полска...

Мислите дека Русите ќе тепаат утре ? Гледам и нерешено им врши работа,па да не се опуштат со едно пријателско реми со јужните... Ако играат јако Русите треба со 3-4 разлика да тепаат. Чешка мислам дека ќе го јадат немиен со Полска...
grcka ke proba da napaga, toa im e edini spas, a rusive imaat mn brzi napagaci baska igraat preubav fudbal na prvenstvovo. mislam deka bi trebalo rusija da pobedi, i toa so hendikep, ama nikad ne se znae so gejcive:)

Чешка-Русија би требало да е 1, ракомет квaлификации, Чешка загуби 1 разлика во гости за 1 е 1,5, а за хендикеп (-1,5)@1,8 во СпортЛајф.

Барса-Реал 2-2 во победи е, се игра до 3 победи, еднаш Реал победи во гости, еднаш Барса и очекувам Барса да ја освои титулата, мада се може да биде. Коеф, е 1,5 за Барса и хендикеп(-4,5), ама изглеа само 1 ќе ја играм.

И кошаркава со Литванија-Македонија ќе ја играм, не глеам никаде хендикеп ама околу 10-11 ako e сигурно ја стаам. Фудбалите не би ги играл утре, само може Италија да си ја стаам 1&3+ или 1-1 да не блокираат пак за во понеделник. :D

Италија - Македонија (жени) - 7+
Естониа - Белорусија (жени) - 4+
Шкотска - Израел (жени) - 4+

Најсигурен сум за Македонија 9-0 на домашен не имат тепано

Denmark 2nd division-istok

Birkerod - Svebolle
Tip: 1
Koef: 1.85

ili

Tip: X-1
Koef. 4.80

Уганда - Конго 1-2