Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
1.25 на Барселона
1.50 на Реал
:facepalm:
Полуфинале ЛШ, а вакви коефициенти.

1.25 на Барселона
1.50 на Реал
Реал 1 и барса од 0-2г..многу го потцениле челзи .. па не знаат тие дека ке ја испаднат на барселона .

Не мора.. секако 3ти ке завршат .. саутемптон игра последната дома со ковентри тим кој е веќе испаднат така да не верувам да изгуби саутемптон дома последна утакмица за директен влез во премиер лига .. а вестхем шансата ја еба ко сврза 5 натпревари без победа .. тука ги изгуби шансите ..
Монако да си го бркаме да тепа до крај на сезона .. што викате ? следната ја игра на гости со Клермонт тим кој е исто така во борба за 3то место што води во прва лига али монако се поквалитетен тим според мене може едно 2че да спука 2.90-3.10 се движи коефициент али има време до петок :D

Монако и јас го бркам! мора да гази до крај... греота е да не отидат во прва лига со ваква серија... втор дел од сезона го играат подобро него ПСЖ... јас за дебела сума се спремам петочки :D

1.25 на Барселона
1.50 на Реал

колку е Х2 на челзи ? барса нема баш идеја пред голот и слободно можеш да ја оставиш да си врти околу шеснаесетникот,во челзи има стари волци кои можат да го искористат моментот........јес да е ризик ама без ризик нема па ни добивка

Монако и јас го бркам! мора да гази до крај... греота е да не отидат во прва лига со ваква серија... втор дел од сезона го играат подобро него ПСЖ... јас за дебела сума се спремам петочки :D
Морат и јас ке го пуштам петок али не фрлам многу .. и онака заминвам од петок на викенд на село па тамам понеделник кога ке се вратам на исплата одма да појдиме :D

2 тениса ми се откажаа денес. Една воопшто не се играше, другата предадена, кога беше изгледно дека Хасе ќе победи. Матер им ебам.

Поке за викенди не играм секогаш го јадам миризливиот
малме 1 со хендикеп
ХЈК 1&3+
Хакен 3+
:D Убо си реков батали викенди овие деној се далеку попрофитабилни :love:

Имам една за понеделник мислам дека излага едно 80%. Hacken - Geteborg - 2
Geteborg имаше многу лоша серија иако има страшна екипа. Играше со AIK на гости и одигра 1-1 иако имаше поголем посед на топка и една канонада шутеви према голот. Така да очекувам Geteborg да ја слави првата победа сезонава токму на овој меч. Коефициент е 2.60
Ова ми беше пишано у петок. Сигурица беше и помина.
--- надополнето: 23 април 2012 во 22:06 ---

Ме интересира дали има некој што може да ми каже некои детали околу мечот закажан за во среда Удинесе - Интер, ама некој што навистина ги следи двете екипи....Мој фаворит на овој меч ми е некако Интер и очекувам дека конечно ке дојде до една важна победа на гости меѓутоа незнам во моментот какво е расположението во Удине и дали има повреди и слично.. Со ова победа Интер сериозно би влегол во трка за место во европа а Удинесе и не е у некоја добра серија -1 победа у последни 5 меча така да очекувам победа на Интер со некој си 60%, нерешено 30% и 10% давам на победа на Удинесе....X2 со коефициент 1.50 ми е СИГУРНА...

Ова ми беше пишано у петок. Сигурица беше и помина.
Ме интересира дали има некој што може да ми каже некои детали околу мечот закажан за во среда Удинесе - Интер, ама некој што навистина ги следи двете екипи....
Ме интересира дали има некој што може да ми каже некои детали околу мечот закажан за во среда Удинесе - Интер, ама некој што навистина ги следи двете екипи....Мој фаворит на овој меч ми е некако Интер и очекувам дека конечно ке дојде до една важна победа на гости меѓутоа незнам во моментот какво е расположението во Удине и дали има повреди и слично....

Удине со 3-5-1-1,, Ханданович , Бенатиа , Данило , Домици , Баста , Пинци , Пациенца , Асамоах , Паскуале , Торје , Ди Натале .

Во Саботата , Удине играше 0-0 во Бентегоди против Киево . Против Интер нема да игра Фернадес поради картоните , Баду , Исла , и Кода нема да играт поради повдреди .

Интер со 4-2-3-1 ,, Ј.Цезар , Маикон , Лусио , Ранокиа , Нагатомо , Камбиасо , Станкович , Оби , Алварез , Зарате , Милито .

Последната утакмица играја 0-0 против Фиорентина . Многу слабо , Виола без Варгас , Амаури , и други беа , а Интер очајно . Промашија пенал домашните Фиоре .

Повредени кај Интер се ,, Кастањос , Занети , Самуел , Киву .

Лани победи Удинезе 3-1 против Интер во Фриули , а ова година во Меаца 0-1 за Удине .

Удине е на 4 позиција со 52 бода , Интер на 7 позиција со 49 бода .

Според мене , Интер не прикажува многу , а од друга страна Удине игра доста добро на домашен терен , и е тешко за типување , но предност им давам на домаќините кои се во криза во последните натпевари , исто као и Интер .. ПОЗЗ

Да се игра утакмицата во нормални околности ќе ја изиграв 1 со големи пари и око немаше да ми трепни..вака ми е страв од Удинезе дека се страшно големи местачи и можат да направат што ќе му текни...

Искрено кој е Удинезе бе? до пред 4 години во 2-ра лига беше, сега ќе одат ЛШ (yeah, right). Очекувам победа на Интер кога најмалку очекуваат сите други

Искрено кој е Удинезе бе? до пред 4 години во 2-ра лига беше, сега ќе одат ЛШ (yeah, right). Очекувам победа на Интер кога најмалку очекуваат сите други
Да очекуваш само како нивен навивач .. а извини во што е сезонава интер подобар од удинезе ? и нема за што да се бори интер многу .. ги изгубија шансите уште на почеток ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom