Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа ќе си пукаш Х или Х2 и одмарај си1.25 на Барселона
1.50 на Реал
Полуфинале ЛШ, а вакви коефициенти.
Реал 1 и барса од 0-2г..многу го потцениле челзи .. па не знаат тие дека ке ја испаднат на барселона .1.25 на Барселона
1.50 на Реал
Не мора.. секако 3ти ке завршат .. саутемптон игра последната дома со ковентри тим кој е веќе испаднат така да не верувам да изгуби саутемптон дома последна утакмица за директен влез во премиер лига .. а вестхем шансата ја еба ко сврза 5 натпревари без победа .. тука ги изгуби шансите ..
Монако да си го бркаме да тепа до крај на сезона .. што викате ? следната ја игра на гости со Клермонт тим кој е исто така во борба за 3то место што води во прва лига али монако се поквалитетен тим според мене може едно 2че да спука 2.90-3.10 се движи коефициент али има време до петок![]()
1.25 на Барселона
1.50 на Реал
Морат и јас ке го пуштам петок али не фрлам многу .. и онака заминвам од петок на викенд на село па тамам понеделник кога ке се вратам на исплата одма да појдимеМонако и јас го бркам! мора да гази до крај... греота е да не отидат во прва лига со ваква серија... втор дел од сезона го играат подобро него ПСЖ... јас за дебела сума се спремам петочки![]()
Поке за викенди не играм секогаш го јадам миризливиот
малме 1 со хендикеп
ХЈК 1&3+
Хакен 3+
Ова ми беше пишано у петок. Сигурица беше и помина.Имам една за понеделник мислам дека излага едно 80%. Hacken - Geteborg - 2
Geteborg имаше многу лоша серија иако има страшна екипа. Играше со AIK на гости и одигра 1-1 иако имаше поголем посед на топка и една канонада шутеви према голот. Така да очекувам Geteborg да ја слави првата победа сезонава токму на овој меч. Коефициент е 2.60
Ова ми беше пишано у петок. Сигурица беше и помина.
--- надополнето: 23 април 2012 во 22:06 ---
Ме интересира дали има некој што може да ми каже некои детали околу мечот закажан за во среда Удинесе - Интер, ама некој што навистина ги следи двете екипи....
--- надополнето: 23 април 2012 во 22:06 ---
Ме интересира дали има некој што може да ми каже некои детали околу мечот закажан за во среда Удинесе - Интер, ама некој што навистина ги следи двете екипи....Мој фаворит на овој меч ми е некако Интер и очекувам дека конечно ке дојде до една важна победа на гости меѓутоа незнам во моментот какво е расположението во Удине и дали има повреди и слично....
Да очекуваш само како нивен навивач .. а извини во што е сезонава интер подобар од удинезе ? и нема за што да се бори интер многу .. ги изгубија шансите уште на почеток ...Искрено кој е Удинезе бе? до пред 4 години во 2-ра лига беше, сега ќе одат ЛШ (yeah, right). Очекувам победа на Интер кога најмалку очекуваат сите други