Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
1.25 на Барселона
1.50 на Реал
:facepalm:
Полуфинале ЛШ, а вакви коефициенти.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
1.25 на Барселона
1.50 на Реал
Реал 1 и барса од 0-2г..многу го потцениле челзи .. па не знаат тие дека ке ја испаднат на барселона .

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Не мора.. секако 3ти ке завршат .. саутемптон игра последната дома со ковентри тим кој е веќе испаднат така да не верувам да изгуби саутемптон дома последна утакмица за директен влез во премиер лига .. а вестхем шансата ја еба ко сврза 5 натпревари без победа .. тука ги изгуби шансите ..
Монако да си го бркаме да тепа до крај на сезона .. што викате ? следната ја игра на гости со Клермонт тим кој е исто така во борба за 3то место што води во прва лига али монако се поквалитетен тим според мене може едно 2че да спука 2.90-3.10 се движи коефициент али има време до петок :D
Монако и јас го бркам! мора да гази до крај... греота е да не отидат во прва лига со ваква серија... втор дел од сезона го играат подобро него ПСЖ... јас за дебела сума се спремам петочки :D

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
1.25 на Барселона
1.50 на Реал
колку е Х2 на челзи ? барса нема баш идеја пред голот и слободно можеш да ја оставиш да си врти околу шеснаесетникот,во челзи има стари волци кои можат да го искористат моментот........јес да е ризик ама без ризик нема па ни добивка

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Монако и јас го бркам! мора да гази до крај... греота е да не отидат во прва лига со ваква серија... втор дел од сезона го играат подобро него ПСЖ... јас за дебела сума се спремам петочки :D
Морат и јас ке го пуштам петок али не фрлам многу .. и онака заминвам од петок на викенд на село па тамам понеделник кога ке се вратам на исплата одма да појдиме :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
2 тениса ми се откажаа денес. Една воопшто не се играше, другата предадена, кога беше изгледно дека Хасе ќе победи. Матер им ебам.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Имам една за понеделник мислам дека излага едно 80%. Hacken - Geteborg - 2
Geteborg имаше многу лоша серија иако има страшна екипа. Играше со AIK на гости и одигра 1-1 иако имаше поголем посед на топка и една канонада шутеви према голот. Така да очекувам Geteborg да ја слави првата победа сезонава токму на овој меч. Коефициент е 2.60
Ова ми беше пишано у петок. Сигурица беше и помина.
--- надополнето: 23 април 2012 во 22:06 ---

Ме интересира дали има некој што може да ми каже некои детали околу мечот закажан за во среда Удинесе - Интер, ама некој што навистина ги следи двете екипи....Мој фаворит на овој меч ми е некако Интер и очекувам дека конечно ке дојде до една важна победа на гости меѓутоа незнам во моментот какво е расположението во Удине и дали има повреди и слично.. Со ова победа Интер сериозно би влегол во трка за место во европа а Удинесе и не е у некоја добра серија -1 победа у последни 5 меча така да очекувам победа на Интер со некој си 60%, нерешено 30% и 10% давам на победа на Удинесе....X2 со коефициент 1.50 ми е СИГУРНА...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Ова ми беше пишано у петок. Сигурица беше и помина.
Ме интересира дали има некој што може да ми каже некои детали околу мечот закажан за во среда Удинесе - Интер, ама некој што навистина ги следи двете екипи....
Ме интересира дали има некој што може да ми каже некои детали околу мечот закажан за во среда Удинесе - Интер, ама некој што навистина ги следи двете екипи....Мој фаворит на овој меч ми е некако Интер и очекувам дека конечно ке дојде до една важна победа на гости меѓутоа незнам во моментот какво е расположението во Удине и дали има повреди и слично....
Удине со 3-5-1-1,, Ханданович , Бенатиа , Данило , Домици , Баста , Пинци , Пациенца , Асамоах , Паскуале , Торје , Ди Натале .

Во Саботата , Удине играше 0-0 во Бентегоди против Киево . Против Интер нема да игра Фернадес поради картоните , Баду , Исла , и Кода нема да играт поради повдреди .

Интер со 4-2-3-1 ,, Ј.Цезар , Маикон , Лусио , Ранокиа , Нагатомо , Камбиасо , Станкович , Оби , Алварез , Зарате , Милито .

Последната утакмица играја 0-0 против Фиорентина . Многу слабо , Виола без Варгас , Амаури , и други беа , а Интер очајно . Промашија пенал домашните Фиоре .

Повредени кај Интер се ,, Кастањос , Занети , Самуел , Киву .

Лани победи Удинезе 3-1 против Интер во Фриули , а ова година во Меаца 0-1 за Удине .

Удине е на 4 позиција со 52 бода , Интер на 7 позиција со 49 бода .

Според мене , Интер не прикажува многу , а од друга страна Удине игра доста добро на домашен терен , и е тешко за типување , но предност им давам на домаќините кои се во криза во последните натпевари , исто као и Интер .. ПОЗЗ

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да се игра утакмицата во нормални околности ќе ја изиграв 1 со големи пари и око немаше да ми трепни..вака ми е страв од Удинезе дека се страшно големи местачи и можат да направат што ќе му текни...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Искрено кој е Удинезе бе? до пред 4 години во 2-ра лига беше, сега ќе одат ЛШ (yeah, right). Очекувам победа на Интер кога најмалку очекуваат сите други

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Искрено кој е Удинезе бе? до пред 4 години во 2-ра лига беше, сега ќе одат ЛШ (yeah, right). Очекувам победа на Интер кога најмалку очекуваат сите други
Да очекуваш само како нивен навивач .. а извини во што е сезонава интер подобар од удинезе ? и нема за што да се бори интер многу .. ги изгубија шансите уште на почеток ...

Kajgana Shop

На врв Bottom