A
Alexander Nevsky
Гостин
Денеска Работнички ја усра цела работа.па рачунајте дека кладилниците ептен дадоа за време на натпреварите од лш и со кошарките од минатата недела, па беше ред истите да се вратат некако!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денеска Работнички ја усра цела работа.па рачунајте дека кладилниците ептен дадоа за време на натпреварите од лш и со кошарките од минатата недела, па беше ред истите да се вратат некако!
Денеска Работнички ја усра цела работа.
Интер е единица.денеска им ја вратив целата заработка на кладилниците...
утре за инает играм шкендија 1!!!
Тешко,на Валенсија и фали бајги играчи Солдадо,Алба,Бруно,Банега,Каналес,Мигуел мислам дека 4 се првотимци од овие.Валенсија луѓе..Валенсија со братскиот тим Леванте игра дома 1.6 коефициентот е чист кец според мене...со малага имаат исто бодови за трето место не му е за заебавање повеќе на Валенсија плус следното коло играат со реал Мадрид на гости каде нема што да бара а и 3 кола на домашен терен нема победа од кои два му се порази..нема утре Валенсија е ALL-IN
Тешко,на Валенсија и фали бајги играчи Солдадо,Алба,Бруно,Банега,Каналес,Мигуел мислам дека 4 се првотимци од овие.
Интер е единица.
Никогаш посигурен
Рома 1
Динамо Загреб 1
Панатинаикос 1Х
Милан Х2
Можен сингл
Евертон - ВБА 2 или Т2
Не може. Ќе не заебеш.ДОЈАВА ДОЈАВА ДОЈАВА
Ставете ми 200 лајка на ова мислење , веднаш ќе ја објавам и сите ќе заработиме на најлесен начин !