A
Alexander Nevsky
Гостин
Денеска Работнички ја усра цела работа.па рачунајте дека кладилниците ептен дадоа за време на натпреварите од лш и со кошарките од минатата недела, па беше ред истите да се вратат некако!
Денеска Работнички ја усра цела работа.па рачунајте дека кладилниците ептен дадоа за време на натпреварите од лш и со кошарките од минатата недела, па беше ред истите да се вратат некако!
денеска им ја вратив целата заработка на кладилниците...Денеска Работнички ја усра цела работа.
Интер е единица.денеска им ја вратив целата заработка на кладилниците...
утре за инает играм шкендија 1!!!
Тешко,на Валенсија и фали бајги играчи Солдадо,Алба,Бруно,Банега,Каналес,Мигуел мислам дека 4 се првотимци од овие.Валенсија луѓе..Валенсија со братскиот тим Леванте игра дома 1.6 коефициентот е чист кец според мене...со малага имаат исто бодови за трето место не му е за заебавање повеќе на Валенсија плус следното коло играат со реал Мадрид на гости каде нема што да бара а и 3 кола на домашен терен нема победа од кои два му се порази..нема утре Валенсија е ALL-IN
со леванте се братски тимој тие..сигурен сум дека ќе ја наредат макар Валенсија и со младинцид а игра..а и многу ќе му дојдат реално киксови на Валенсија..од јануари немаат дома победено!Тешко,на Валенсија и фали бајги играчи Солдадо,Алба,Бруно,Банега,Каналес,Мигуел мислам дека 4 се првотимци од овие.
Не сум сигурен за Интер, Рома нема толку лесно да ја даде својата позиција во ЛЕ а Наполи и Удинезе имаат голема предност. Ако не може да достигне до први 6 нема да имаат голема мотивација за играње. Да не биде тим на кој сите ке се обложуваат за да го изнесат во Европа(што би се рекло да го извадат од гомна) а тој да си игра лошо и да тоне. Такви тимови минатата година беа Ла Коруња, Монако и Ајнтрахт Франкфурт, сите се обложуваа на победи за да опстанат и сите заминаа втора лига.Интер е единица.
Ако не излезе ова жими се не влегувам у кладилница веќе..Никогаш посигурен
Рома 1
Динамо Загреб 1
Панатинаикос 1Х
Милан Х2
Можен сингл
Евертон - ВБА 2 или Т2
Не може. Ќе не заебеш.ДОЈАВА ДОЈАВА ДОЈАВА
Ставете ми 200 лајка на ова мислење , веднаш ќе ја објавам и сите ќе заработиме на најлесен начин !