Tип на денот (Читај правила во прв пост)

A

Alexander Nevsky

Гостин
па рачунајте дека кладилниците ептен дадоа за време на натпреварите од лш и со кошарките од минатата недела, па беше ред истите да се вратат некако!
Денеска Работнички ја усра цела работа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Валенсија луѓе..Валенсија со братскиот тим Леванте игра дома 1.6 коефициентот е чист кец според мене...со малага имаат исто бодови за трето место не му е за заебавање повеќе на Валенсија плус следното коло играат со реал Мадрид на гости каде нема што да бара а и 3 кола на домашен терен нема победа од кои два му се порази..нема утре Валенсија е ALL-IN

A

Alexander Nevsky

Гостин
Валенсија луѓе..Валенсија со братскиот тим Леванте игра дома 1.6 коефициентот е чист кец според мене...со малага имаат исто бодови за трето место не му е за заебавање повеќе на Валенсија плус следното коло играат со реал Мадрид на гости каде нема што да бара а и 3 кола на домашен терен нема победа од кои два му се порази..нема утре Валенсија е ALL-IN
Тешко,на Валенсија и фали бајги играчи Солдадо,Алба,Бруно,Банега,Каналес,Мигуел мислам дека 4 се првотимци од овие.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Тешко,на Валенсија и фали бајги играчи Солдадо,Алба,Бруно,Банега,Каналес,Мигуел мислам дека 4 се првотимци од овие.
со леванте се братски тимој тие..сигурен сум дека ќе ја наредат макар Валенсија и со младинцид а игра..а и многу ќе му дојдат реално киксови на Валенсија..од јануари немаат дома победено!

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Интер е единица.
Не сум сигурен за Интер, Рома нема толку лесно да ја даде својата позиција во ЛЕ а Наполи и Удинезе имаат голема предност. Ако не може да достигне до први 6 нема да имаат голема мотивација за играње. Да не биде тим на кој сите ке се обложуваат за да го изнесат во Европа(што би се рекло да го извадат од гомна) а тој да си игра лошо и да тоне. Такви тимови минатата година беа Ла Коруња, Монако и Ајнтрахт Франкфурт, сите се обложуваа на победи за да опстанат и сите заминаа втора лига.
Ама од друга страна имаа доста време да се подготват за утакмицава, а и Џенова не се баш сјајни.

Малага - Бетис 0:2, има 1.60 квота за Малага да го постигне третиот гол и 1.7 квота за Малага да победи со 2 хендикеп. Треба да дадат само еден гол Малага за да влезат двата типа.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
ДОЈАВА ДОЈАВА ДОЈАВА
Ставете ми 200 лајка на ова мислење , веднаш ќе ја објавам и сите ќе заработиме на најлесен начин !

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Минатата недела зафркна само Дебрецен, ќе си земев 2200 денари. Оваа недела, за сабота ги погодија сите типови. Минатиот викенд, во сабота Дебрецен водеше 2-0 до 60. мин и за 10 минути дојде 2-2, иначе беше 1,25 коеф. ЛОЛ!

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Никогаш посигурен

Рома 1
Динамо Загреб 1
Панатинаикос 1Х
Милан Х2

Можен сингл

Евертон - ВБА 2 или Т2
Ако не излезе ова жими се не влегувам у кладилница веќе..

А

Анноун

Гостин
Утре мислења :
Fiorentina - Chievo 1 ? 1.80 Таман 3 бода е разликата меѓу двата тима . Ама познавајќи кое :гомце: се домаќините , не сум многу убеден.

Каен - Ајачио 1 ? 1.90 На каен му треба победа да избега на подобра дистанца од тимовите во зона за опстанок.Ајачио се 2 бода пред Каен .

Овие две ми влегоа во око , нема некој избор за утре.

Kajgana Shop

На врв Bottom