Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ke gi vrzam dve ekipi za 500 den. Leeds 1 i aj kazete mi edna druga ako nekoj ima POZZ

зошто лидс 1? ова ти е чист Х2 во најмал случај или 2. лидс се пука местење во 2 лига, не сака во премиер лига, а плус на нотингем му треба барем бод за опстанок! мое мислење

ако бараш друга утакмица, пробај ја панатинаикос 1.

дали некој знај да ми кажи некоја асолна страна за повредени и пресно заминати или дојдени играчи за кошарка?

за денес панатинаикос 1, барселона-казан 1, барселона-гранада 1 и мајами-феникс 1 за едно 1000 ден.

зошто лидс 1? ова ти е чист Х2 во најмал случај или 2. лидс се пука местење во 2 лига, не сака во премиер лига, а плус на нотингем му треба барем бод за опстанок! мое мислење

ако бараш друга утакмица, пробај ја панатинаикос 1.

дали некој знај да ми кажи некоја асолна страна за повредени и пресно заминати или дојдени играчи за кошарка?

за денес панатинаикос 1, барселона-казан 1, барселона-гранада 1 и мајами-феникс 1 за едно 1000 ден.
Јас Лидс ја ставив 3+, пошо и мене не ми е сигурен 1.
Инаку овие ти се кошарка така? Колку си сигурен дека треба да влезат? (Освен Барселона - Градана)

Јас Лидс ја ставив 3+, пошо и мене не ми е сигурен 1.
Инаку овие ти се кошарка така? Колку си сигурен дека треба да влезат? (Освен Барселона - Градана)

плеј оф се. играат на 3 добиени, а панатинаикос има високи амбиции, исто како и барселона (за кошарките праам муабет). зато барам и страни за инфо за поврдени играчи за кошарка и сл.
позз

Алфретон - Мансфилд - 2 . 1.95 ... Може и да се проба на ситно 1-2

Макаби без Шејер против Панатинаикос
Shaer1903.jpg
19.03.2012

Џон Шејер, бекот на Макаби од Тел Авив, нема да биде во составот на екипата за утрешниот прв натпревар од четврт-финалето во Евролигата против Панатинаикос.

Како што соопшти тимот од Тел Авив, Американецот со израелско потекло отпатува за Америка поради семејни причини, а не е познато кога повторно ќе му се стави на располагање на тренерот Дејвид Блат.
Поранешната ѕвезда на Универзитетот „Дјук“, најверојатно, ќе го пропушти и реваншот, кој се игра два дена подоцна во Атина.

Edno na sreka za ovie dva dena
Barselona 1;3+
Valensija 1
Real 2
Anderleht 1
Club B 1
Twente 2
Espanjol x2
Levante x2
Totenhem 1
City 2+
Arsenal x2