nema potreba poveke da diskutiram so nekoj sto nema pojma od vakvi raboti,tie navistina sto se razbiraaat ke sfatat koj e vo pravo,bidi pozdraven
Ајде кажувај, биди добар не не оставај, неможеме да живееме без твоиве типови![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nema potreba poveke da diskutiram so nekoj sto nema pojma od vakvi raboti,tie navistina sto se razbiraaat ke sfatat koj e vo pravo,bidi pozdraven
Ајде кажувај, биди добар не не оставај, неможеме да живееме без твоиве типови![]()
Za Gilingam ne se cudam 0-1 HT 3-1 FT klasicna mestenkaSigurno ke mesti
20:45 Torqay - Aldershot 1
Jas ako ti kazam navistina po kolku uplakam e duri togas nema da mi veruvas,koga igram singl kraen tip bez prelaz min uplata mi e 5000den koja e mn retka,a najcesto uplakam 10 000 i 20 000 i 30 000,a 5 pati imam uplateno 50 000 ( taa mi e najgolema uplata) a na fb imam prilozeno postari dobitni livcina pa na niv se gleda deka ima uplati i nad 20 000 denИграв на 250 2у1, 50 1у2, и 500 2јка... имаат соработка си ги пратам од дамна... иначе факт е дека има доста ретардирани на форумов брат незнам ни зашто им враќаш на пост, а они знаат само за арсенал 1,милан 1, реал 1 и толку.... ИНАКУ бркаш некој изненадување, може имаш инфо или пратиш историја/статистика... али имаш некој тешки промашувања... се трудиш гледам те пратам... али го зголемуваш премногу обемот на утакмици со тоа ја зголемуваш и шансата да те заебат... одбери една и форсирај... ми се свиѓа што бркаш голем коеф, се разбира ако добро ја оформуваш уплатата... би требало да имаш одличен кјар... И ЗА ЛУЃЕТО ДА ТИ ВЕРУВААТ ОСТАВИ ЈА УПЛАТАТА, пошто се дјабе ако играш за 20-50-100 денари па и 1000 е слабо позз
Jas ako ti kazam navistina po kolku uplakam e duri togas nema da mi veruvas,koga igram singl kraen tip bez prelaz min uplata mi e 5000den koja e mn retka,a najcesto uplakam 10 000 i 20 000 i 30 000,a 5 pati imam uplateno 50 000 ( taa mi e najgolema uplata) a na fb imam prilozeno postari dobitni livcina pa na niv se gleda deka ima uplati i nad 20 000 den
Inaku jas na forumov postiram so cel da im pomognam na drugive,nitu prodavam utakmici nitu nisto,ama gledam ima neblagodarni luge,inaku navistina sekogas se ne pogoduvam,ama jas sekogas igram singl 5-6 utakmici i na kraj sekogas sum kar kako sto bese i vikendov ako gi pratese moite 4 tipovi vo nedelata,site tie bea natprevari so megusebni sorabotki,nikogas ne igram na sreka protiv favoritite
Almeria-Elche tip 2 koef:3,70 WINGuimaraes-Maritimo tip 1 koef:2,20 WINMidtjylland-Lyngby tip 2 koef:7,00 WINVitesse-Graafschap tip x2 koef:3,30 Loss
i sega mozes da vidis takvi tiketi na fb kaj mene,inaku uplakam ili vo betcity ili na net vo bwin,zavisno kade e pogolem koef,a vo drugive nasi kladilnici teska rabota,osven ako igram na favoriti,ama mn poretko,vo betcity i bwin se najgolemi koef za autsajderiteај баш ме интересира... наредна недела или било кога коа ќе играш баш сликај еден тикет ко за мене да ги видам тие 20к уплата... ако биде од спортлајф или копачка уште подобро... секако земи си ги парите прво... па после дај ми го у пп... да проверам со шифра дали е сторниран или добитен. инаку да знам какви утакмици играш, такви и јас играм кај што има 3за3 и прелази се фудбалска класика... вчера добра беше минхен 1860 али не ја даде... иако ми беше на добра уплата...
еве едно скорешно од мене, фикендашко што ми напраи мерак
![]()
i sega mozes da vidis takvi tiketi na fb kaj mene,inaku uplakam ili vo betcity ili na net vo bwin,zavisno kade e pogolem koef,a vo drugive nasi kladilnici teska rabota,osven ako igram na favoriti,ama mn poretko,vo betcity i bwin se najgolemi koef za autsajderite
Inaku milo mi e sto konecno gledam deka imalo i pametni tipuvaci na forumov,inaku posigurni utakmici se kade sto sorabotkata e sprema potrebata na bodovi ,otkolku koga sorabotkata e 3 za 3
Не.Ја имам Бостон 1, има победено после продолженија се смета како фатено ливчето или ?
За НБА се работи.
Ја имам Бостон 1, има победено после продолженија се смета како фатено ливчето или ?
За НБА се работи.
Не.
Зашто иначе би постоел тип Х?
Пиши каде е уплатено.
Ас спорт, недобитен сум, фала дечки.Зависи кај ти е уплатено . Мислам во Бет сити дека нема х и се важат продолженија . Нензнам како е за другите кладилници
Незнам од кога го пратиш форумот ама имаше тука многу јаки типувачи а и има .i sega mozes da vidis takvi tiketi na fb kaj mene,inaku uplakam ili vo betcity ili na net vo bwin,zavisno kade e pogolem koef,a vo drugive nasi kladilnici teska rabota,osven ako igram na favoriti,ama mn poretko,vo betcity i bwin se najgolemi koef za autsajderite
Inaku milo mi e sto konecno gledam deka imalo i pametni tipuvaci na forumov,inaku posigurni utakmici se kade sto sorabotkata e sprema potrebata na bodovi ,otkolku koga sorabotkata e 3 za 3
Нели забележуваш колку е мазно ливчето .Иначе станува збор за шпанска прва лига каде што е многу тешко да месте некој 2 во 1 .ај баш ме интересира... наредна недела или било кога коа ќе играш баш сликај еден тикет ко за мене да ги видам тие 20к уплата... ако биде од спортлајф или копачка уште подобро... секако земи си ги парите прво... па после дај ми го у пп... да проверам со шифра дали е сторниран или добитен. инаку да знам какви утакмици играш, такви и јас играм кај што има 3за3 и прелази се фудбалска класика... вчера добра беше минхен 1860 али не ја даде... иако ми беше на добра уплата...
еве едно скорешно од мене, фикендашко што ми напраи мерак
![]()