Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Aма испадна,среќе што не ја прими ја кладилниците да се одигра сингл!

Ќути, ме отепа сношти.Па ја уште пред 2 дена ја уплатив демек да начекам добра квота

луксембург-македонија 2/2
ако не ги растуриме овие сите наши тн. звезди како пандев, тричко, пача и остали со ташако на чело нека одат у...

Argentina 2
Germanija 1
Portugalija 2
Spanija 1
Avstrija 1
Urugvaj 2
Italija 1
Holandija 2+
Crna Gora 1
Svedska 2+
110 koef za 100-ce :D

Коби најверојатно нема да игра вечер ( скршен нос од Вејд на АлСтарот ) , а кај Минесота неизвесен е Кевин ( вчера прими удар у ребрата , ама по изјавите шо ги прочитав до сега најверојатно ќе игра ). Ако Коби не игра , Минесота +7,5 @ 1.90 е огромен поклон !

za vecer ima li nekoj interesen double . Sheffild Unt - Scuntrope - 1 ama mi treba uste edna okolu 1.60 / 1.70 koeficient

ај да прашам дали некоја тв ќе ја пренесува македонија???

ај да прашам дали некоја тв ќе ја пренесува македонија???
Не...нема да вршат пренос од Луксембург..нема од каде да превезмат сигнал МКД - тв...така да...
Лајвскор...флешскор.

вчера паднав на глупите алба хокеј . не пишам хокеј веќе конечен тип , не е тоа за мене.

ама сум го начекал поклонот од сабајле

Џокович - Стаковски >17.5 @2,05 7:6 6:3

ги чекам уште

вашингтон - орландо(-8.5) Х1 @1.90
Вашингтон изгубија во последна секунда синоќа од милвоки , дадоа 118 поени , нека се гонат ако изгубат катастрофално . Плус денес е последен ден мислам за трансфери во нба , можно е и Хауард да не игра ако го договарат за размена. во тој случај пред да почне ќе биде фатена.

сан антонио - чикаго -190.5 @1.90

дерби , добри одбрани и двата тима . не би требало да има многу поени

луксембург-македонија 2/2
ако не ги растуриме овие сите наши тн. звезди како пандев, тричко, пача и остали со ташако на чело нека одат у...

Попов, Новески, Тричковски нема да играат вечер.
Заборавив да го спомнам и Шуми наш :icon_lol:

Јас неможам да разберам зошто Чиле-Гана даваат 1.85 коефициент за 1..па и уште повеќе еквадор со хондурас:pos: 1.5 коефициент ...

Германија-1
Маџарска-1
Чиле-1
Еквадор-1
Уругвај-2
Данска-1
Чикаго-2

коефициентот е за макање

Јас неможам да разберам зошто Чиле-Гана даваат 1.85 коефициент за 1..па и уште повеќе еквадор со хондурас:pos: 1.5 коефициент ...

Германија-1
Маџарска-1
Чиле-1
Еквадор-1
Уругвај-2
Данска-1
Чикаго-2

коефициентот е за макање
Нели имаа 4-5 души казнети..од кои и Видал..изгледа за тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom