Lux
Inglourious
- Член од
- 25 октомври 2010
- Мислења
- 1.189
- Поени од реакции
- 888
Ќути, ме отепа сношти.Па ја уште пред 2 дена ја уплатив демек да начекам добра квотаAма испадна,среќе што не ја прими ја кладилниците да се одигра сингл!
Ќути, ме отепа сношти.Па ја уште пред 2 дена ја уплатив демек да начекам добра квотаAма испадна,среќе што не ја прими ја кладилниците да се одигра сингл!
како што ви реквИндиана-Голден Стејт-202,5 коша?????...овие кладилниците нормални се??..кај ќе дадат овие двете над 202 коша???
Не...нема да вршат пренос од Луксембург..нема од каде да превезмат сигнал МКД - тв...така да...ај да прашам дали некоја тв ќе ја пренесува македонија???
Попов, Новески, Тричковски нема да играат вечер.луксембург-македонија 2/2
ако не ги растуриме овие сите наши тн. звезди како пандев, тричко, пача и остали со ташако на чело нека одат у...
Во меѓусебни дуели Шефилд никогаш не го победил Сканторп,ич не им лежат,провери !za vecer ima li nekoj interesen double . Sheffild Unt - Scuntrope - 1 ama mi treba uste edna okolu 1.60 / 1.70 koeficient
Нели имаа 4-5 души казнети..од кои и Видал..изгледа за тоа е.Јас неможам да разберам зошто Чиле-Гана даваат 1.85 коефициент за 1..па и уште повеќе еквадор со хондурас1.5 коефициент ...
Германија-1
Маџарска-1
Чиле-1
Еквадор-1
Уругвај-2
Данска-1
Чикаго-2
коефициентот е за макање