Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Паднала најверојатно, мотив повеќе за да се изигра

Мислиш мотив помалку... коефициент чим паѓа значи има голема уплата тамууу, а сите знаеме што се дешава со паблик бет! него од кај ти се утакмициве може и ние да влеземе таму... за да ни стигаат у инбокс...

Мислиш мотив помалку... коефициент чим паѓа значи има голема уплата тамууу, а сите знаеме што се дешава со паблик бет! него од кај ти се утакмициве може и ние да влеземе таму... за да ни стигаат у инбокс...
Затворена е групата и лимитирана на 65 членови (ако не ми верувате ке пратам слика не е проблем)

не бе нема фрки само тоа ме интересираше

нека е жив и здрав другар му што работи во кладилница....

Утакмиците ги добивам некогаш и 10 мин пред почеток (нов сум у групата за типување) така да уште се неам уходано ко што треба, затоа ти реков некогаш праќааат утакмици што се потребни онлајн акаунти за да ја уплатиш касно навечер, оваа ко што глеам не влезе така да ти реков дека не се дојави него само прогнози со континуирано пратење на тимовите, ке бидам активен овде и ке ставам кога ке можам тоа што ке ми праќаат ако земе еден да земат сите
EDIT
Еве сеа ми стигна
Bucaramanga - Chico 1 kvota 4.00
Bucaramanga - Chico 0-1 KRAJ

може некој да ми каже како се пише систем ?
и што значи G1P3+

Ваљда гол да дадат два тима прво полувреме + да биде 3+ во првото полувреме.. Зошто типов што фана 600.000 ја имаше Барнсли Бирмингем така изиграно а заврши 1-2 полувреме и 1-3 краен резултат. Исто заврши и Мкдонс 2-1 / 2-1 и таа ја фаќа :D

:cool:

за денеска :

Basel - Bayern GG @1.95 :mad:
Marseille - Inter 1 Draw No bet @1.50 1:0
Cleveland - N.Orleans (+5.5) 2 @1.90 84:89

4 коефициент ( со марсеј нерешено ) , и 6 коеф. со победа.

аман бе рибери , квазимодо еден неспособен!

Билбао - Локомотив 1 1.45
Стандард - Висла 1 1.80 СТ
Шалке - Плзен 1 1.35
Спортинг - Легиа 1 1.50

= 5.28

За денеска од мене:

Билбао - Локомотив - 1
Стандард - Висла - 1
Твенте - Стеауа - 1
Шалке - Плзен - 1&3+
Спортинг - Легија - 1&3+
Јунајтед - Ајакс - ТМ2 1+