Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
А ја плати или оваа ти е free??
Значи утакмицава мие од дечко кој на англичаните денес и вчера напраи преку 2000 евра ( 2/1)
не е никаква ебана дојава или незнам што (преку кур од дојавите се изгорев 2 пати веќе не)
утакмицава е фри дадена под константно следење на клубовите со можност за прелаз ке глеам да пишувам што е можно повеќе прееска ми стигна Хиберниан 2/1 штета голема што бев на утакмица и дури сега видов а што е најтрагично испадна.. така да кој сака нека проба не молам никој јас неам нет акаунт кој сака нека си ја проба среќата

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.309
Поени од реакции
3.365
Дечки ако е заинтересиран некој за дојава во сабота нека кажи. Дојавата е со коефициент 30. Дојаваta ја продава еден чоек кој ретко греши, затоа што јас купив од кај него денес и фатив. денес ми ја даде како дојава swindon - shwersbery - -(0-1 )-( 2-1) крај....ќе ставам и слика ако не верувате. саботата исто купив од кај него и тогаш бев добитен. leyton orient - scuntrop 1-2 ја имав. (1-0) - (1-3) крај....како можам да ставам слика да видите?
Ajde i jas sum zapalen kako i drugite..daj eve nekako da napraemo site od ovde ce ti dademo vkupno 1000 den. i zemi ti kupija dojavata ili prelazot..Dokolku izleze site barem po 10 % od dobivkata ce odvoimo i ce ti gi dademo tebe...A moze i pred natprevar pola pare posle natprevar i ostanatite pare da ti gi dademo ??? Dokolku ne izleze so ''SREKJA'' neka si gi trosi parite dokolku izleze site kako popaleni vikam deka ubav del od sumata ce odvojat za izvorot

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Ја имав пишано Базел 1.....и одам да ја уплатам, и тој на шалтерот ми вика да не ти е грешка пишана.....ја му викам Базел кец бе....и ме изглеа ко од Марс да сум паднат.:icon_lol:

Ама York ме заеба на тоа ливче....а и вака сум задоволен битно Базел ми го направија кејфот.:)
исто,мене сиена ме паѓа гг на едно,а 1 на друго......тој на шалтерот многу паметен дечко на прв поглед......

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.309
Поени од реакции
3.365
Да им ебам мамицата гомнари...
ОН Ми пратија инбокс не се летајте на многу пари кој има акаунт нека игра на минимална уплата
УНИВ ЧИЛЕ 2/1
ako bide na poluvreme 0-1 togas ja aknuem do kraj 1 :) ako ne ja igram otawa hokejot 1 i spiem ka jagne :D

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Значи утакмицава мие од дечко кој на англичаните денес и вчера напраи преку 2000 евра ( 2/1)
не е никаква ебана дојава или незнам што (преку кур од дојавите се изгорев 2 пати веќе не)
утакмицава е фри дадена под константно следење на клубовите со можност за прелаз ке глеам да пишувам што е можно повеќе прееска ми стигна Хиберниан 2/1 штета голема што бев на утакмица и дури сега видов а што е најтрагично испадна.. така да кој сака нека проба не молам никој јас неам нет акаунт кој сака нека си ја проба среќата
А брат де кажи ми колку време пред утакмица ти стасуваат дојавиве....за ако ништо друго да ти оставам број од мобилен и ќе ти ставам 100ден кредит,за да ми ја пишеш у порака.

Оти нели ако стварно со искрено срце сакаш да споделиш утакмица,тогаш ти ветувам дека ако добијам од твоја дојава,убаво ќе те нагостам и тоа ти кај ќе одбереш:)

Се надевам дека понудив коректно од моја страна....а ти ако имаш подруг план пиши ми по пп слободно.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
А брат де кажи ми колку време пред утакмица ти стасуваат дојавиве....за ако ништо друго да ти оставам број од мобилен и ќе ти ставам 100ден кредит,за да ми ја пишеш у порака.

Оти нели ако стварно со искрено срце сакаш да споделиш утакмица,тогаш ти ветувам дека ако добијам од твоја дојава,убаво ќе те нагостам и тоа ти кај ќе одбереш:)

Се надевам дека понудив коректно од моја страна....а ти ако имаш подруг план пиши ми по пп слободно.
Утакмиците ги добивам некогаш и 10 мин пред почеток (нов сум у групата за типување) така да уште се неам уходано ко што треба, затоа ти реков некогаш праќааат утакмици што се потребни онлајн акаунти за да ја уплатиш касно навечер, оваа ко што глеам не влезе така да ти реков дека не се дојави него само прогнози со континуирано пратење на тимовите, ке бидам активен овде и ке ставам кога ке можам тоа што ке ми праќаат ако земе еден да земат сите
EDIT
Еве сеа ми стигна
Bucaramanga - Chico 1 kvota 4.00

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Утакмиците ги добивам некогаш и 10 мин пред почеток (нов сум у групата за типување) така да уште се неам уходано ко што треба, затоа ти реков некогаш праќааат утакмици што се потребни онлајн акаунти за да ја уплатиш касно навечер, оваа ко што глеам не влезе така да ти реков дека не се дојави него само прогнози со континуирано пратење на тимовите, ке бидам активен овде и ке ставам кога ке можам тоа што ке ми праќаат ако земе еден да земат сите
EDIT
Еве сеа ми стигна
Bucaramanga - Chico 1 kvota 4.00
a kako tamu da vlezeme pojse luge... ne razbiram sto e rabotava...

i 2.80 e online a ne 4.00

Kajgana Shop

На врв Bottom