Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Mechelen -
Leuven - 2-1 ... Пратив порака ми ја кажаа утакмицава ... Пробајте на ситно

Mechelen -
Leuven - 2-1 ... Пратив порака ми ја кажаа утакмицава ... Пробајте на ситно
Ова е ептен сумњиво.....2 дена уназад да се знае за овака наместена утакмица.:cautious:

Имаш искуство од претходно со дојавиве?

Лејкерс 2.55-Чикаго 1.55
А глеам на резултати.ком вчера па биле обратни коефицинтите.Да знаев вака вчера на Лејкерс сингл а денес на Чикаго.И на крај ако е нерешено да се убиеш :)

Zosto mislite deka New York Knicks ce tepa ? Ako moze da objasnite ?

Њујорк - Бостон 1.55 2.35 -/+ 4,5

тип: Њујорк @ 1.55
влог : комбо тикет

Не ја ставам сингл поради коеф и поради тоа што ова е првиот меч од сезоната.
Лани и Мајами почна лошо ,па заврши во големото финале, па не гледам зашто да одам со голем влог на Никси кои играт супер офанзива, али им фали дефанзива.

Оваа сезона тимот од Њујорк се засили и тоа многу. На ланскиот состав ( Стадемаер + Кармело ) ги додадоа Биби и Чендлер. Со Биби во составот добиваат на асистенции и процент на погодени тројки , во Чендлер добиваа офанзивни и дефанзивни скокови плус огромен играч под кошот. Очекувам оваа екипа да иде во плејофот оваа сезона , а ако играт постабилно во одбраната ќе имат шанси барем за полуфинале на Конференција.

Бостон од друга страна оваа сезона е само постар од лани
icon_e_smile.gif
. Пирс има 34 , Гарнет 35 , Ален 36. И бидејќи оваа сезона ќе биде ултра густа со играње утакмици на секој 2 дена , староста и финтесот на екипата ќе биде сериозно тестиран. За вечер големи се шансите да играт без Пирс, но оваа екипа има друго јако оружје , Рондо. Типов лани играше со скршена рака и беше еден од клучните играчи цела сезона , комплетен играч. Друг играч кој ќе фали е резервата Џеф Грин кој оди на операција на срцето и нема да игра цела сезона , па резервите на Бостон исто ќе бидат сериозно тестирани.

За денес не верувам дека без Пирс ќе можат против супер офанзивата на Никси, Стадемаер и Кармело плус Биби од позадина ќе бидат офанзивата , додека под кошот ќе гледаме дуел меѓу Гарнет и Чендлер . Како и да е , Бостон загуби важни играчи а не донесе нивни замени ( си отидоа Глен Дејвис , Перкинс , О'Нил се пензионираше , Грин е надвор од сезоната ) плус староста на клучните играчи на Бостон , ме натераа да играм против нив , како на овој меч , така и цела сезона.

далас 2
оклахома 1
голден стејт (-210,5) помалце кошеви вкупно
хапоел ако 1 (израелл)
макаби т.а. 3+

Ова е ептен сумњиво.....2 дена уназад да се знае за овака наместена утакмица.:cautious:

Имаш искуство од претходно со дојавиве?

Овој истиов избор пред 6 месеци исто ми даде ваква дојава 2-1 крај на мај беше од бразил не ми текнува која утакмица и испадна 0:1 - 3:1
Ќе пробам на ситно ..

New York 1 @ 1.55
L.A. Lakers -188.5 @ 1.90
Miami -186.5 @ 1.90
Partizan 1H (-9.5) @ 1.90

Chelsea - 1
Liverpool -1
Utd - 1
City - 2
Arsenal - 1
Поголем влог.

Chelsea - 1-1
Liverpool - 1
Utd - 1 & 3+
City - 2-2
Среден влог.

Liverpool - X-1
Newcasle - 2
Everton - x2
Totenhem - x2
Мал влог.

Chelsea - GG
Bolton - GG
Utd - 1
Everton - GG
Aston Vila - GG
Gent - 1
Totenhem - 2
Mал влог.

Се на се само Челзи ме копка некако против Фулам.. Сезонава Челзи играат многу чудно и несигурно, а фулам ги видовле против ливерпул и уште 1 поголем клуб мислам.. Но минатото коло не знаеа кај се наоѓет со Ман. Утд, а Челзи изигра нерешено, па мислам деа сега редно е да победи, пред се дома игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom