Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Перверзии се ова бе ....Мучење e ова Наполи Лацио ...оној МАркети у гз со мочка е праен да го ебам .... 2000 од рука ми ги земаа ...

Ај сега некој добар да ми кажи:
Ги фатив: Ајакс, ПСВ, Вердер 4+, Келн е одложена и ја имам Челзи 4+. Дали можи да ја покријам Челзи дека Келн одложена?

П.С. И како оди то покривањето оти не ми се случило досега да сум во таква ситуација. :D
Тоа покривањето значи истата утакмица да си ја уплатиш сингл на друго ливче со спротивен тип од тоа што ја имаш.
На пр. ако ја имаш 1 ти на друго ливче ќе ја ставиш сингл X2.Ако те заебе на тоа главното ливче барем сингл нешто ќе фатиш колку во ќар да бидеш или да го намалиш зијанот :)

Ај сега некој добар да ми кажи:
Ги фатив: Ајакс, ПСВ, Вердер 4+, Келн е одложена и ја имам Челзи 4+. Дали можи да ја покријам Челзи дека Келн одложена?

П.С. И како оди то покривањето оти не ми се случило досега да сум во таква ситуација. :D

треба да бидеш 100% сигурен дека келн - мајнц нема да се изигра за 48 саати за да ја покриваш челзи.

иначе покривањето овде би требало да иде вака: да си уплатиш 2 ливчиња каде што ќе ја имаш сингл Челзи - Ливерпул
на едното ќе ја ставиш 0-1 гол.
на другото 2-3 гола.
и така си добитен на едно од три ливчиња..
колку пари ќе ставиш зависи од добивката на ова ливче кај што ти е ставена 4+

Нема утакмици утре.

има има утакмици скоро цела италија и шпанија се играат утакмиците недела а англија 15 лиги се играат во сабота и затоа таков впечаток имаш

има има утакмици скоро цела италија и шпанија се играат утакмиците недела а англија 15 лиги се играат во сабота и затоа таков впечаток имаш
Нема фаворити и добри тимови.

319197_248836771837331_100001330300235_631003_1983654957_n.jpg

секоја му чест :cuc:

Оита-Гифу 7+

Во Тетово сите ја испоуплатиле ,од 31 на 18 смалиле коефициент,демек му ја кажале на некој...
Јас 5 евра на интернет ја пуштив на 21 коефициент,од 08:00 сабајле е !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom