Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Перверзии се ова бе ....Мучење e ова Наполи Лацио ...оној МАркети у гз со мочка е праен да го ебам .... 2000 од рука ми ги земаа ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај сега некој добар да ми кажи:
Ги фатив: Ајакс, ПСВ, Вердер 4+, Келн е одложена и ја имам Челзи 4+. Дали можи да ја покријам Челзи дека Келн одложена?

П.С. И како оди то покривањето оти не ми се случило досега да сум во таква ситуација. :D
Тоа покривањето значи истата утакмица да си ја уплатиш сингл на друго ливче со спротивен тип од тоа што ја имаш.
На пр. ако ја имаш 1 ти на друго ливче ќе ја ставиш сингл X2.Ако те заебе на тоа главното ливче барем сингл нешто ќе фатиш колку во ќар да бидеш или да го намалиш зијанот :)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
недела секогаш следи поправниот

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ај сега некој добар да ми кажи:
Ги фатив: Ајакс, ПСВ, Вердер 4+, Келн е одложена и ја имам Челзи 4+. Дали можи да ја покријам Челзи дека Келн одложена?

П.С. И како оди то покривањето оти не ми се случило досега да сум во таква ситуација. :D
треба да бидеш 100% сигурен дека келн - мајнц нема да се изигра за 48 саати за да ја покриваш челзи.

иначе покривањето овде би требало да иде вака: да си уплатиш 2 ливчиња каде што ќе ја имаш сингл Челзи - Ливерпул
на едното ќе ја ставиш 0-1 гол.
на другото 2-3 гола.
и така си добитен на едно од три ливчиња..
колку пари ќе ставиш зависи од добивката на ова ливче кај што ти е ставена 4+

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Нема утакмици утре.
има има утакмици скоро цела италија и шпанија се играат утакмиците недела а англија 15 лиги се играат во сабота и затоа таков впечаток имаш

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
има има утакмици скоро цела италија и шпанија се играат утакмиците недела а англија 15 лиги се играат во сабота и затоа таков впечаток имаш
Нема фаворити и добри тимови.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Оита-Гифу 7+

Во Тетово сите ја испоуплатиле ,од 31 на 18 смалиле коефициент,демек му ја кажале на некој...
Јас 5 евра на интернет ја пуштив на 21 коефициент,од 08:00 сабајле е !

Kajgana Shop

На врв Bottom