Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Перверзии се ова бе ....Мучење e ова Наполи Лацио ...оној МАркети у гз со мочка е праен да го ебам .... 2000 од рука ми ги земаа ...

Ај сега некој добар да ми кажи:
Ги фатив: Ајакс, ПСВ, Вердер 4+, Келн е одложена и ја имам Челзи 4+. Дали можи да ја покријам Челзи дека Келн одложена?

П.С. И како оди то покривањето оти не ми се случило досега да сум во таква ситуација. :D
Тоа покривањето значи истата утакмица да си ја уплатиш сингл на друго ливче со спротивен тип од тоа што ја имаш.
На пр. ако ја имаш 1 ти на друго ливче ќе ја ставиш сингл X2.Ако те заебе на тоа главното ливче барем сингл нешто ќе фатиш колку во ќар да бидеш или да го намалиш зијанот :)

Ај сега некој добар да ми кажи:
Ги фатив: Ајакс, ПСВ, Вердер 4+, Келн е одложена и ја имам Челзи 4+. Дали можи да ја покријам Челзи дека Келн одложена?

П.С. И како оди то покривањето оти не ми се случило досега да сум во таква ситуација. :D

треба да бидеш 100% сигурен дека келн - мајнц нема да се изигра за 48 саати за да ја покриваш челзи.

иначе покривањето овде би требало да иде вака: да си уплатиш 2 ливчиња каде што ќе ја имаш сингл Челзи - Ливерпул
на едното ќе ја ставиш 0-1 гол.
на другото 2-3 гола.
и така си добитен на едно од три ливчиња..
колку пари ќе ставиш зависи од добивката на ова ливче кај што ти е ставена 4+

1,11 ова е за плачење:(
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 23:00 ---

Нема утакмици утре.
jas ne znam so koj pamet ja igravte bayern 1, kako mozevte dortmund da go sporedite so augsburg, za dzabe lugjeto ne bea sampioni prethodnata godina..

Нема утакмици утре.

има има утакмици скоро цела италија и шпанија се играат утакмиците недела а англија 15 лиги се играат во сабота и затоа таков впечаток имаш

има има утакмици скоро цела италија и шпанија се играат утакмиците недела а англија 15 лиги се играат во сабота и затоа таков впечаток имаш
Нема фаворити и добри тимови.

319197_248836771837331_100001330300235_631003_1983654957_n.jpg

секоја му чест :cuc:

Оита-Гифу 7+

Во Тетово сите ја испоуплатиле ,од 31 на 18 смалиле коефициент,демек му ја кажале на некој...
Јас 5 евра на интернет ја пуштив на 21 коефициент,од 08:00 сабајле е !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom