- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Перверзии се ова бе ....Мучење e ова Наполи Лацио ...оној МАркети у гз со мочка е праен да го ебам .... 2000 од рука ми ги земаа ...
Izleze i ARKA
Тоа покривањето значи истата утакмица да си ја уплатиш сингл на друго ливче со спротивен тип од тоа што ја имаш.Ај сега некој добар да ми кажи:
Ги фатив: Ајакс, ПСВ, Вердер 4+, Келн е одложена и ја имам Челзи 4+. Дали можи да ја покријам Челзи дека Келн одложена?
П.С. И како оди то покривањето оти не ми се случило досега да сум во таква ситуација.![]()
треба да бидеш 100% сигурен дека келн - мајнц нема да се изигра за 48 саати за да ја покриваш челзи.Ај сега некој добар да ми кажи:
Ги фатив: Ајакс, ПСВ, Вердер 4+, Келн е одложена и ја имам Челзи 4+. Дали можи да ја покријам Челзи дека Келн одложена?
П.С. И како оди то покривањето оти не ми се случило досега да сум во таква ситуација.![]()
1,11 ова е за плачењеEverton 1
Inter 1
Bayern 1X
Barsa 1
Real 2
2500 - 14460
Нема утакмици утре.недела секогаш следи поправниот
jas ne znam so koj pamet ja igravte bayern 1, kako mozevte dortmund da go sporedite so augsburg, za dzabe lugjeto ne bea sampioni prethodnata godina..1,11 ова е за плачење
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 23:00 ---
Нема утакмици утре.
има има утакмици скоро цела италија и шпанија се играат утакмиците недела а англија 15 лиги се играат во сабота и затоа таков впечаток имашНема утакмици утре.
Нема фаворити и добри тимови.има има утакмици скоро цела италија и шпанија се играат утакмиците недела а англија 15 лиги се играат во сабота и затоа таков впечаток имаш
браво..вака се игра...![]()
секоја му чест![]()
Barsa 4+
Real M 4+