Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
За вечер
Милан - 2
Лацио - 2
Милан - 2
Лацио - 2

Емполи - Верона 1 2.30
Јуве Стабиа - Модена 1 1.90
1000/1000
Арка - Сандецја 1 1.70
Лоте - Каисерлаутерн ам 1 1.60
10000/10000
Евертон - Вулвс 1 1.50
Колчестер - МК Донс ГГ 1.65
Олдам - Честерфилд ГГ 1.70
Маклесфилд - Акрингтон 0-2 1.80
10/10
dobro ciceto do tolku bil ili ne mu teknalo na 3 pati da ja pusti 2 po 200 i ednas za 100За утре Винтертур 1.
Вчера уплаќав во Вилхил и едно чиче пред мене проба да ја уплати Базел за 500че. Не му дозволија и му рекоа максимум за 200 може само и ја пушти за толку.
некогашСеа оваа Келн-Мајнц коа ќе се игра?Зашто уште таа ја чекам на 2 ливчиња
Незнам дали треба да ја чекам или да си ги подигнам парите затоа прашувамнекогаш![]()
Па до завршувањето на колото т.е понеделник ако не се одигра, во вторник земај си парите.Незнам дали треба да ја чекам или да си ги подигнам парите затоа прашувам![]()
а наместо сандерленд фулам ја имав интер х-1 па ја избришав ке идам да се фрлам од терасатикет 1
Arsenal - 2
Manchester city - 1
Man. utd - 2
Celtic - 2
Shalke - 1
Bayern 1
inter -1
tiket 2
millan - 2
napoli - 1
cherno - karpathy x ( so ja kazaa ovaa pogore.. )
real m. - 2
sunderlend - fulam 2
Ова второво лифче ептен онака рандом го удрив за 50фче носи 3000 поз
И не ми е криво шо ја изиграв БаернЗа почеток едно синглче:
Вердер гг3+
ЕДИТ:
Баерн се мислам 2че да ја пуштам онака за 100че, колку да не ми биде криво ако испадне..Баерн се без моторот Швајни
Други што ми паднаа у око, Херта 2 и Келн 1.
Јас ја фатив X Сандерленд-Фулама наместо сандерленд фулам ја имав интер х-1 па ја избришав ке идам да се фрлам од тераса
Нека се носат у три лепе Наполи и Лацио еден гол да не можеле да дадат во првоСпоред мене Посигурни од овие утакмици здравје:
Металург (ракомет) 1
Хамбург (ракомет) 2
Фенербахче 1
Ман.Јунајтед 2
Наполи-Лацио 1+ПрвоПолувреме
Коеф: 3,89
Јас ја чекам х2Сеа оваа Келн-Мајнц коа ќе се игра?Зашто уште таа ја чекам на 2 ливчиња
Добитно !Abre luge sto ste zapnale so tie prelazi igrajte poskromno sekoja dobivka e dobredojdena podobro siguren 2-3 koef otkolku dojava od 30 so se palite kako mali deca i prestanete da se lakomite, od takvi kako vas nekoj pravi profit da mu se nevidi...
ON
Wba 1X
Everton 2-3
Wigan gg
Bangor 3+
Milan 0-2